2008.01.12. 18:02 teddike

Mindennek van....

Címkék: okossagok

Nem is tudom mi a faszt akartam írni, de tényleg, sőt nem is akartam semmit, de bazzzeg, a napokban hírzárlat volt nálam, erre ma kaptam egy levelet wiw-en, haver küldte, korábban már beszélt blaha lújza téren élő kis-köcsög-faszról!

A napokban megkéselt egy tök ártatlan gyereket, aki nem akarta neki oda adni az mp3 lejátszóját. Gyönyörű mondhatom. De ami ennél is szebb, a rendőrség tehetetlen. Most hosszasan káromkodhatnék, de inkább az idézet aminek a hatására egyszerűen elpattant az ütőerem!

"Több médium is arról számolt be, hogy a magyar hatóságok ebben a helyzetben tehetetlenek, mert nincs törvényes felhatalmazásuk arra, hogy egy gyerekkorú, külföldi állampolgárral szemben kényszerintézkedést alkalmazzanak, amíg nem találnak megoldást a helyzetre, a gyerek lényegében szinte bármit büntetlenül megtehet.

A BRFK ugyanakkor közölte: a fiú eltűnés miatt körözés hatálya alatt áll. A rendőrség megerősítette a Blaha Lujza tér környékének a védelmét, péntek óta megnövelték a közterületen szolgálatot teljesítő rendőrök létszámát."

Most komolyan, első bekezdés utolsó mondata. A srác gyakorlatilag bármit megtehet!!! Azért ezt nem biztos, hogy hagyni kellene, nem akarok én semmi olyat írni, hogy törvénytelen dolgokhoz kellene folyamodni, de most komolyan, még nem akadt olyan ember, aki szívesen odabaszott volna egyet ennek a gyereknek? Vagy mindenki fél egy 12 éves írni és olvasni nem tudó, pattogó bolhától?

Elnénézst mindenkitől, de ilyenkor hol vannak azok, akik azt a kérdést teszik fel, ha valaki felborít részegen egy kukát, hogy az adózó állampolgárok pénzét bassza szét, na ez a gyerek mit csinál?? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr543140166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása