2008.03.05. 22:22 teddike

CW és One Tree Hill

Címkék: sorozat smallville gossip girl everybody hates chris one tree hill

Nem tudom kinek számít ez jó hírnek, de a CW nem akarta tovább paráztatni a rajongókat, és bejelentette, hogy melyek azok a sorozatok, amiket már most biztosan berendeltek a következő évadra. Smallville 8. évad, Supernatural 4. évad, Gossip Girl 2. évad, Everybody Hates Chris 4. évad, One Tree Hill 6. évad. (ezek mellett a modelles sorozatot is berendelték, de ez kimarad az életemből.)

Smallville-nak örülök, hiszen követem a sorozatot, viszont az elmúlt hónapokban felmerült, hogy a Lex Luthort alakító Rosenbaum nem hosszabbítja meg a szerződését, és kilép a sorozatból. Smallville Lex nélkül, vagy csak egyszerűen Superman nem Lex mellett nő fel? Tudom, hogy ezek hülye kérdések, de igazából nem tudom elhinni, viszont némi megoldást látok, mivel az eddigi események, a hetedik évadban arra engednek következtetni, hogy egyszerűen megoldják a problémát, és még egy Luthor is marad nekünk, akit utálhatunk, ha arról van éppen szó.

A Gossip Girl berendelése elég fura számomra, hiszen nagyon szarul hozott a sorozat, viszont biztos vannak olyanok, akik megtudják magyarázni, hogy miért is olyan jó ez mégis. Nem tagadom, én is nézem, és tetszik is, de nem annyira, hogy rögtön két évad is legyen belőle.

És akkor One Tree Hill. Az ötödik évad előtt nagyon örültem neki, hogy lesz folytatás. Rögtön kaptunk még 12 részt, amit tényleg vártam. És tetszik is a sorozat. Viszont annak köszönhetően, hogy már az ötödik évadot kitolták a nagyobb nézettségnek köszönhetően 18 részeszre és a hatodik évad is berendelve, az események teljesen más irányba mentek. Legalábbis még az elején megjósoltam, hogy lesz még itt sírás Payton és Lucas miatt, aztán csak bejött a másik irány, miután már mindenki azt hitte volna, hogy ismét együtt mindenki. A dadus féle jóslás is bejött, és most már kemény harc lesz ezen a fronton is. Írok majd még többet is, de most, a jelenlegi helyzetet látva, úgy döntöttem, hogy várok még, amig jön több rész is egyszerre.

 

A sorozaton nagyon látszik, hogy költségkímélő. Több olyan rész is volt, amelyik nagyon kevés helyszínen játszódik, ráadásul a nagy tömeges jeleneteket is kerülik. Volt egy rész, ami csak a Trick-ben játszódott. Egy helyszín teljesen végig. Vagy itt van a mostani rész, ahol nagyon beharangozták, hogy kosárlabda ismét, de abból egy jelenetet sem kaptunk. Helyette azt láthattuk, ahogy öt csaj marta egymást, majd kibékültek. Ne értsetek félre, ezeket sem negatívumként írtam, még ha annak is tűntek volna. Egyszerűen csak azt gondolom, hogy ha nem jött volna be ennyire a sorozat, akkor sokan otthagyták volna, és 12 részben kaptunk volna megint egy happy end-et. Így viszont még nagyon sokáig nézhetjük, aminek lehet örülni is meg nem is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr863140223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása