2008.06.03. 19:18 teddike

MTV Movie Awards

Címkék: film mozi 2008 mtv movie awards

Ezt a díjat sem szabad kihagyni, de szerintem nem sok, vagy nagy jelentősége van. Ezért lehet kapni fogok, de így gondolom. A díjakat a nézők szavazatai alapján osztják ki, tehát, mint ahogy az várható is, a sok popcorn mozi itt kap a legtöbb díjat, illetve itt nyernek olyan színészek, akik mutogatva magukat a fiatal lányok megörülnek, és dobják a szavazatokat.

A show maga biztos jó, egyébként az mtv oldalán meg is lehet nézni az egész műsort, én innen csemegéztem, és láttam pár jó jelenetet, de most nem ez a lényeg. Meg egyébként gyorsan ellentmondok magamnak, olyan filmek kaptak itt díjakat, vagy színészek, akikkel azért ki vagyok én békülve, DE!

A nyertesek:

BEST MOVIE: Transformers
BEST MALE PERFORMANCE: Will Smith (I Am Legend)
BEST FEMALE PERFORMANCE: Ellen Page (Juno)
BEST FIGHT: Sean Ferris vs. Cam Gigandet (Never Back Down)
BEST COMEDIC PERFORMANCE: Johnny Deep (Pirates of the Carribbean: At the World's End)
BEST VILLAIN: Johnny Deep (Sweeney Todd)
BEST KISS: Briana Evigan & Robert Hoffman (Step Up 2: The Streets)

BEST SUMMER MOViE SO FAR: Iron Man

A többit megnézhetitek a korábban linkelt mtv oldalon. Nem sok mindent tudok ehhez hozzátenni. Jó, hogy van ilyen természetesen. És persze nagyon jó reklám azoknak a filmnek amik most jönnek majd. Hiszen nyáron rengeteg nagy film lesz, sok popcorn mozival, valahol reklámozni kell vagy itt is tolni kell őket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr873140329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása