2008.06.26. 15:10 teddike

Mozis hangulat

Címkék: mozi okossagok

Nem nagyon térek magamhoz, és ennek most külön hangot is adok. Na nem történt semmi különös, csak ma láttam amikor apuka két lányával, lehettek vagy 8 évesek, éppen jegyet vett a Szex és New York-ra. 

Persze először nem hittem a fülemnek, aztán a csaj, aki adta volna a jegyeket, még mondta is, hogy korhatáros a film, és lehet nem kellene erőltetni, erre apuka csak ideges lett, majd viccelődött, hogy ez a film fogja majd elszúrni a gyerekei lelki világot. Hát nem kívánom neki, hogy igaza legyen, de gondolkodjanak már! Akkor már inkább menjen a Narnia-t nézni. Lehet csak engem ráz egy ilyen jelenet meg?

Másik meg, ha elkezdik vetíteni, a Port reklámot, akkor mindig van egy "majom", aki nyomja a hu-t. Persze, lehet, hiszen az is elképzelhető, hogy ezt az egészet azért csinálták így, de akkor kérek mindenkit, hogy legalább magába nyomja a szöveget, mert sokkal jobban jár vele ő is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr213140356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása