2008.10.13. 22:01 teddike

Teljes a hétfő

Címkék: sorozat 2008 2009 samantha who my own worst enemy

Most már teljes a hétfői mezőny. A mai nappal beindul még két sorozat, és ezzel a hétfő beteljesíti a sorozat függők rémálmát. Tudom, hogy hülyeség, de egy pillanatra gondoljunk abba bele, hogy nincs mivel felvenni semmit, nincs internet, és adott pillanatban csak egy sorozatot nézhetünk, vajon ki mit nézne? Ez egy költői kérdés, mert van minden természetesen, de ami hétfőnként van, az tényleg erős. főleg úgy, hogy nem ez a legnézettebb nap a héten.

A Samantha Who? a második évadra tér vissza, sok mindent nem tudok róla írni, hiszen az első évadból egy részt sem láttam, most bepróbálom, aztán meglátjuk. A főszerepben Christina Applegate. 

2008. október 13. - Samantha Who? - ABC - 9.30 p.m.

2008. október 13. - My Own Worst Enemy - NBC - 10 p.m.

Ami viszont jobban érdekel, az a My Own  Worst Enemy. A sztori is nagyon jól hangzik, és a főszereplő(k) sem rosszak. Christian Slater (és Madchen Amick) miatt mindenképpen kötelező legalább az első rész, aztán meglátjuk. A történet pedig valami olyasmi, hogy egy testben két ember. Csak az egyik nem tud a másikról, vagy valami ilyesmi, pontosan nem fogom a dolgot. Christian Slater egy jó férjet/apukát alakít, másrészről viszont bárkit félkézzel eltudna tenni láb alól. Nos ez a kettő személyiség jön elő, csak hát persze gondolom a probléma akkor van, amikor nem a megfelelő helyen mutatkozik a bad ass vonulat.

Még egy kicsit a felvezetésről is, hiszen most már tudunk mindent, nézettségről is szeretnék majd lassan írni, csak úgy átfogóan a napokról. Szóval a Samantha Who? a hatalmas nézettséget hozó Dancing With The Stars után jön, ergó akár nagyon nagy tábora is lehet. A My Own Worst Enemy pedig nehezebb helyzetből indul, hiszen a Chuck Heroes duó van előtte.

Most pedig jöjjön egy kevés promo kép az újoncról:

my own worst enemy my own worst enemy my own worst enemy my own worst enemy my own worst enemy my own worst enemy my own worst enemy  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr813140612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása