2008.11.04. 17:29 teddike

A három muskétás (NOT)

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009 worst week

Egy kisebb pihenő után ismét teljes hétfő este, szitkom területen legalábbis. Mindhárom sorozat rövid összefoglalója, legalábbis az előző részé erre található. A héten sem változott sok minden az ott leírtakkal kapcsolatban. Igazából lassan csak ismételni tudom magam, hiszen a Big Bang hétről hétre a legmagasabb szintet hozza. A hétfő legerősebb 20 perce neki köszönhető. Azért emeltem ki, hogy "hétfő", mert visszatért a 30 Rock is. (Spoilerek lehetnek!)

the big bang theory season 2

Sheldon meg a csajozás nem fér meg egymás mellett. Legalábbis a mostani rész is ezt bizonyította. Viszont az, hogy mi ezen hangosan felröhögjünk minden percben az nagyon is megfér, sőt kötelező eleme kellene legyen a mindennapjainknak. Sheldon-t megpróbálta felszedni egy csaj, amolyan tudományos módon, persze teljesen más lett belőle, mint normális esetben. Viszont a banda jelentős része fantasztikusan asszisztált a dologhoz. 

Azt hiszem mindenkinek megvolt az az egy mondata, amire emlékezni fogunk még sokáig. A szokásos szint, és az állandó jó hangulat miatt 8/10. Kevesebbet adtam két hete, de az az igazság, hogy a legszórakoztatóbb perceket továbbra is ez a sorozat hozza. 

Nem úgy mint a How I Met Your Mother, amelyik fantasztikusan hullámzik. Hiába vannak jó részek, viccesek, szórakoztatók, esetleg komolyak, olykor belefutnak valami olyanba, ami baromira nem jön be. Ilyen volt már korábban a második rész is, Marshall meg a hamburger, meg a mostani is. Jó oké, voltak jó poénok, de valahogy elveszett az egész a komoly és komolytalan jelenetek között, és lett egy nagy semmi belőle. Ted meg Sarah kapcsolata a végéhez ért, sajnálatos módon vesztettünk még egy anyukát, ez van akkor, ha sikeres egy sorozat. 

how i met your mother season 4

Mivel folyamatos bizonytalanság övezi a sorozatot, nem mindig kapjuk meg a legjobb részeket, mint ahogy most sem, a heti produktum nálam 6/10. Viszont ha az eddig statisztikákat nézzük, akkor a következő héten bizony nagyon jó dolgunk lesz. 

Sajnos ehhez kapcsolódik a Worst Week is. Lehet legközelebb cserélnem kellene a sorrenden. Ezzel kezdeni, aztán HIMYM és a legvégén a TBBT, de mivel az utóbbi az első, a végére már nehezebb felröhögni bizonyos poénokon. Sam továbbra is jó arc, nagyon jól hozza a bugyuta, ügyetlen, folyamatosan katasztrófa helyzeteket előidéző karaktert. Viszont a többiek valahogy kezdenek lemorzsolódni. Már az elején is nehezen vettem fel a ritmust, és mostanra sem sikerült rájönnöm, hogy mit is szeretek ezen a sorozaton.

Mindenesetre eddig nem csalódtam benne akkorát, de sokkal jobban eltudnám képzelni, hogy a Gary Umarried legyen itt, ezen hármas csoportba. A heti rész sem lett valami jó, már nem nagyon tudtam azon röhögni, hogy mit szerencsétlenkednek össze az egész családba. Éppen ezért maradjunk a korábbiakban megadott pontoknál, 5/10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr933140692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása