2008.11.25. 16:31 teddike

The Naked Man

Címkék: sorozat how i met your mother the big bang theory 2008 2009 worst week

Bármikor is panaszkodtam a múltban, azt most szépen visszaszívom. Ez pedig annak köszönhető, hogy a heti 3x20 perc mindegyike remek szórakozás volt. Nem is tudom előfordult e már valamikor, hogy mindhárom kedvelt szitkom ennyire magas tetszési indexet mutasson mint most. A sorrend itt most teljesen mindegy, de kezdjük azzal, hogy miért is ez a cím.

how i met your mother season 4

A How I Met Your Mother ismét jó vonalon van, ha nem is a legjobb részeket látjuk mostanában, az biztos, hogy a legemlékezetesebb poénokat innen kapjuk. Egy hete volt a "wooo girls", most pedig itt a "naked man". Szerencsére az egész nem csak Barney poénja, mindenki benne van a dologban, és emiatt nagyon jó az egész. Egy hete mondtam, hogy ha Ted végre megismer valakit, vagy csaj van a közelben, akkor ő is tud jó poénokat hozni. Marshall hiányzik nekem nagyon, baromira ellaposodott a karakter, ráadásul továbbra is olyan hatást kelt, mint ha egy csöves lenne. Ettől függetlenül persze jeles az egész csapatnak, pontokat tekintve pedig 7/10.

Nem lesz ez most másképp a Worst Week kapcsán sem. Az erőltetett fizikai humor most valahogy más hangulatot vett fel, és emiatt nagyon tetszett a dolog. Egy hete még le akartam mondani a sorozatról, most viszont ismét nagyon ütős kis részt kaptunk. Sam továbbra is maga a szerencsétlenség, de ez legyen a legkevesebb, ebben a részben az esküvő miatt sok mellékszereplő is feltűnt. Ezek miatt nagyon sok fizikai humor nem volt, viszont annál több "értelmes" beszólás. Ismét reménykedek abban, hogy jó lesz ez még a későbbiek során, éppen ezért legyen ez is 7/10.

the big bang theory season 2

Ami pedig mostanában nem szórakoztat annyira, mint régebben, az a Big Bang Theory. Nincsenek annyira ütős poénok, amire esetleg pár nap múlva is emlékeznék, de ettől még végigröhögöm az egészet. Részről részre úgy látszik visszatérő momentum a Star Trek dolog, ami nem tudom mennyire erőltetett dolog. Most meg kellene nézni, hogy mikor változtatták meg a Star Trek bemutató dátumát, és mikor forgatták ezeket a részeket, lusta vagyok hozzá, de eredetileg most decemberben lett volna a bemutató, lehet szándékos a sok utalás rá? Visszatérve a sorozatra, semmiképp sem akarom lehúzni, hiszen továbbra is a legjobb szitkom nálam, de mostanában nem sikerül annyira ütnie. Pedig Sheldon és társai mindent megtesznek ennek érdekében, de én maradnék a korábban írt pontszámoknál, 7/10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr983140775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása