2008.12.24. 12:00 teddike

Boldog Karácsonyt!

Címkék: sorozat boldog karacsonyt mindenkinek

Eltelt ismét egy rövid év, és elérkeztünk oda, hogy minden kedves erre járó olvasónak Kellemes Ünnepeket kívánjak. Gondolom mindenki éppen a rokonokat látogatja, eszi a sütiket minden ismerősnél, én is ezt teszem valahol éppen biztos. Viszont az is lehet, hogy valakinek már éppenséggel tele van mindene az egésszel. Csak nyugodt percekre vágyna, vagy csendre, négy falra, és a kedvenc sorozataira, filmjeire, amik feldobják kicsit. 

Éppen ezért gondoltam azt, hogy megosztok mindenkivel egy ötös listát, olyan sorozatokról, amiket ilyenkor érdemes előszedni. Nem karácsonyi sorozatok ezek, hanem valami olyasmi, amin biztos, hogy jól szórakozna sok mindenki.

friends

#5. Friends

Bizony, az ötödik helyen az örök klasszikus. Lehet most sokan felröhögtek ezen a sorozaton, de ha nagy baj van, mindig érdemes előszedni. Mindig lehet azon röhögni, amit ezek itt hatan csinálnak.

#4. Friday Night Lights

Nagyon nem kapcsolódik ezekhez a sorozatokhoz, amiket itt felsorolok, de mivel a harmadik évad eddig nagyon pazarra sikeredett, érdemes elővenni az első évadot. Ennél jobb kikapcsolódás nem is várhat ránk, ha esetleg valami komolyabb dologra vágynánk.

entourage

#3. Entourage

A listán való helyezése egyértelmű, könnyed sorozat, már az ötödik évadnál tartunk, és a mostani évad nagyon jól sikerült. A sorozatról írtam többször is, érdemes olvasgatni esetleg, na meg nézni az új vagy régi részeket.

#2. Californication

Mivel most lett vége a második évadnak, ami szerintem jobb lett mint az első, így a kettőt együtt három nap alatt simán le lehet darálni. Aki még nem nézte, annak Hank Moody kötelező az unalmas percekre.

the big bang theory

#1. The Big Bang Theory

A legjobb szitkom (nem kell dobálózni, főleg nem kővel), amit idén kezdtem el csak nézni. Az első évad nem tartott sokáig, éppen ezért simán rászakadós, ha esetleg valaki nagyon jó kikapcsolódásra vágyna.

Jó szórakozást és kellemes időtöltést mindenkinek. Ha unatkozna bárki, akkor a felsorolt sorozatokból érdemes csemegézni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr233140848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása