2008.12.25. 10:34 teddike

Moziajánló: 52. Hét

Címkék: film 2008 moziajanlo

Az év utolsó hetén sem maradunk filmek nélkül, majd mondhatnám úgy is, hogy jön az utolsó idei premieres hét. (Hangsúlyozom a lista nem teljes.)

Hazai bemutató (december 25):

  1. Ausztrália (Australia): A hét legjobban várt filmje részemről. Igaz az amerikai piacon nem nyerte el az emberek tetszését, de ettől még a szereplők miatt (is) kötelező megnézni.
  2. Cincin Lovag (The Tale of Desperaux): Az ünnepekre, ha valaki moziba menne, gondoltak a legkisebbekre is. Egyszer nézős lesz majd ez az ancimációs film is.
  3. Esti mesék (Bedtime Stories): Amerikai premierrel egy időben Adam Sandler is bekopog, ami egész családos kikapcsolódást eredményezhet azoknak, akik már unják az otthoni kosztot, na meg a rengeteg rokon körbelátogatását.
  4. A törvény gyilkosa (Righteous Kill): Hónapokkal ezelőtt még a legjobban várt filmje közé tartozott Al Pacino és Robert De Niro találkozása, de mostanra sajnos ez a várakozás elmúlt. A film ettől még a két legenda miatt nézős, de sokkal kisebb elvárással. (Poszter, trailer.)

Amerikai bemutató (december 26):

  1. Bedtime Stories: Adam Sandler mindenhol egyszerre mesél az embereknek.
  2. The Curious Case of Benjamin Button: Az egyik legjobb várt film? Brad Pitt ismét a mozikban, és a filmet nagyon várjuk az egyszer biztos. Egyelőre úgy néz ki, hogy kritikus kedvenc mozival állunk szembe, reméljük sikeres lesz. (Poszter, trailer.)
  3. The Spirit: Frank Miller, Samuel L. Jackson és a csajok. Az év legjobb vagy legszarabb filmjében? (Poszter, trailer.)
  4. Valkyre: Tom Cruise végre megpróbálja eltenni láb alól Hitlert.
  5. Marley and Me: Jennifer Aniston és Owen Wilson, a többit találja ki mindenki.

Nem kell panaszkodnunk a héten sem, jó mozizást mindenkinek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr573140844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása