2009.01.20. 02:00 teddike

House visszatér

Címkék: sorozat 2008 2009 house s5

A sorozat rajongói biztosan nagyon jól tudják, hogy mikor tér vissza House, de olykor nem árt ismételni. Reggel már megérkezik kedvenc helyeinkről az új rész, estére pedig az is kiderül, hogy milyen nézettséget hozott.

Teljesen új napon (kedd helyett hétfőn) folytatódik tehát a sorozat, és ezzel vezeti fel a 24 új részét a csatorna. Viszont jogos a kérdés talán, hogy milyen eredményeket fog elérni a Big Bang Theory ellen, ami mostanában nagyon szépen muzsikál, illetve a How I Met Your Mother ellen, ami szintén rekordokat döntöget? Nagyon erősre sikeredett a hétfő este. Mégy így is, hogy nincs Heroes, Prison Break, TSCC vagy Chuck. 

Viszont itt egy remek pillanat arra, hogy megmutassam az új House plakátot, amit a 100. rész miatt csináltak, mert bizony az idei évad 14. részével (február 2) jubilál a sorozat. 

house 100
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr843140893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása