2009.02.05. 14:00 teddike

Moziajánló: 6. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

Beköszöntött a február és a mozik egy kicsit magasabb fokozatba kapcsoltak. Továbbra is igaz a listára, hogy nem teljes, csak pár film van kiemelve. 

Hazai bemutató (február 5):

  1. Benjamin Button különös élete (The Curious Case of Benjamin Button): Nehéz róla bármi újat mondanom. Mindenképpen nézzétek meg. Kritikát pedig erre lehet olvasni a filmről.
  2. Made in Hungária: Egy magyar film is színesíti a heti premierek listáját. Mindenképpen nézni fogjuk, trailer alapján a moziban a helyünk. Trailer.
  3. A szállító 3 (Transporter 3): Elérkezett hozzánk Jason Statham és az Audi. Egyszer megnézzük, dvd vagy valami hasonló lehetőség lebeg jelenleg a szemem előtt. Poszter.

Amerikai bemutató (február 6):

  1. He's Just Not That Into You: Rengeteg ismert vagy jónak tartott színésszel egy romantikus komédia. Poszter, trailer erre.
  2. The Pink Panther 2: Ahogy az első rész, úgy ez is biztos ki fog maradni az életemből. Ettől még a rajongók biztos ott lesznek. Megéri ennyi moziba vetíteni?
  3. Coraline: Animáció, a sötétebbik, izgalmasabb fajtából. Sokat sajnos nem foglalkoztam eddig vele, amit bánok, de ettől még ha meglátjátok valahol, mindenképpen ajánlott bepróbálásra.
  4. Push: Aki szereti a Heroes-t, meg a hősös filmeket, annak ajánlott. Trailer, poszter. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr383140939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása