2009.04.16. 13:34 teddike

Surviving Suburbia - Pilot

Címkék: sorozat 2008 2009 surviving suburbia

Valamilyen okból kifolyólag még a szezon kezdete előtt úgy döntöttem, hogy az új sorozatoknak, legalább egy esélyt adok. Megnézem mire mennek ezzel az eséllyel, mennyire jön be az első rész, aztán próbálom beépíteni a heti/havi beosztásba valahova, hogy megnézzem az új részeket. A semleges, bejövős, nagyon tetsző sorozat közé sajnos befurakodik mindig egy borzasztóan szar is. Pedig a legtöbb esetben pozitívan állok mindegyikhez, ha nem is kap több esélyt, akkor sem mondom rá azt, hogy rossz (abból indulok ki, hogy valakinek biztos bejön). De eljött az idő, hogy ezen változtassak, mert bizony a címben szereplő sorozat szar!

surviving suburbia

Milyen jó lett volna, ha nem az, egy 20 perces sorozatot sokkal könnyebb beépíteni a néznivalók közé, egy kaja közben simán lefut egy rész. De ezt most nem fog bekövetkezni. Egy poén(csoportot) leszámítva az egész unalmas volt. Előre lehetett látni mindent, és nem tudott egy cseppet sem megmozdítani. 

Az alaphelyzet annyi, hogy van egy család, szülők na meg két gyerek. Igaz a második gyerekről csak közbe derül ki, hogy létezik, mert az elején sokáig semmi utalást nem kapunk rá. Meg van egy idióta barát, és a szomszédok. A legtöbb poén arra épült, hogy apu (Bob Saget) valamilyen okból kifolyólat utálja a szomszédokat, meg úgy az embereket is. Nem igazán örül nekik, csak a családját és a haverját képes elfogadni. Ebből is látszik, hogy elég szegényes a dolog, és a jövőre nézve sem érzem azt, hogy bármit képes lenne fejlődni. Éppen ezért mondom azt, hogy nekem az első résszel kaszálva a sorozat. 

Az egyetlen poénon viszont jót röhögtem, igaz ez is család kisebbik tagjához kapcsolható, akinek Zack Efron a példaképe, és volt egy két perces nagyon jó jelenete ezzel kapcsolatban. De sajnos több pozitív dolgot nem tudok kiemelni a látottakkal kapcsolatban. 

Értékelés: Surviving Suburbia - Pilot - 2/10

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr533141115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása