2009.05.14. 12:19 teddike

Moziajánló: 20. Hét

Címkék: film moziajanlo

A hivatalos heti ajánló nem sok filmet fog tartalmazni, aminek az okát remélem nagyon jól tudjátok. Egy hete már jeleztem, az Angyalok és démonok már szerda óta nézhető a mozikban. Ráadásul hiába premier film, a Corvin mozi a szerdai, akciós áron adta a jegyeket rá.

Hazai bemutató (május 14):

  1. Death Note: Az utolsó név: Valami horror második része, a moziünnepen már lehetett nézni az első részt, ha jól tudom.
  2. Ember a magasban: Egy francia kötéltáncosról szóló dokumentumfilm, aki még 1974-ben a WTC két tornya között kötélen átmászott.
  3. Utolsó látogatás: Angol filmdráma még a II. Vh. előtti Angliában. Szerelem, szenvedés, vallás a film középpontjában.

Amerikai bemutató (május 15):

  1. Angels & Demons: A hazai bemutatóhoz képest két nappal később, érkezik az amerikai piacra is a film. Írtunk már sok mindent a filmről, ha minden jól megy akkor hétvégére jön a kritika is.
  2. The Brothers Bloom: Igaz csak négy moziban, de bemutatkozik a film, remélem hozzánk is eljut valamilyen formában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr273141197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása