2009.07.16. 21:37 teddike

Moziajánló: 29. Hét

Címkék: film 2009 moziajanlo

A héten bizony két olyan film is jön, amit nézni fogunk, de haladjunk szépen sorba az infókkal.

Hazai bemutató (07. 16):

  1. Kalandpark (Adventureland): Nem kell nagyon sok kővel megdobni szerencsétlen embert (most magamra gondolok igen), de nekem bejön Kristen Stewart, meg a bemutatók alapján ez a kalandparkos szerelmi történetnek kinéző filmecske is. Könnyed szórakozásnak ígérkezik egy lúzer csávóval, egy jó csajjal, meg sok örült fazonnal.
  2. Közellenségek (Public Enemies): Johnny Depp, Christian Bale és a rendezői székben Michael Mann személyesen, kezében pedig a jó kis HD kamera, és az eredeti helyszínek. Ennyi minden után azt hiszem egyértelmű, hogy ezt is nézzük a hétvégén.

Amerikai bemutató (07.15):

  1. Harry Potter and the Hald-Blood Prince: Beköszöntött a nyár utolsó nagy box-office gyilkosa. Tolták szépen a bemutatót, elvileg már 2008 novemberében látnunk kellett volna, most viszont a fokozott várakozás miatt nagyobb sikerre számíthat.
  2. 500 Days of Summer: Limitált számban, csak bizonyos amerikai városokban, de a héten moziba kerül egyik legjobban várt (nem) romantikus filmem is. Zooey nemsokára mi is látunk remélem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr613141328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása