2009.08.26. 13:56 teddike

WTF!? Batman 3 Pletykák!

Címkék: film batman 3

Azt hinnénk, nagyon naivan, hogy előbb vagy utóbb, de megnyugszanak az emberek, és nem születnek nagy hülyeségek a Batman folytatással kapcsolatban, de úgy látszik megint tévednünk kellett. Én magam sem tudom, hogy miért írom most jelenleg ezeket a sorokat, amik már-már a bulvár szintet ütik, de mivel a Sötét Lovag nagy kedvencem volt, így érdemes a jelenlegi helyzettel is foglalkozni kicsit.

megan fox catwoman

Mondanom sem kell, hogy már több mint egy éve foglalkoznak azzal, hogy vajon lesz e folytatás, illetve ha igen, akkor az mikor fog elkészülni, kik lesznek benne, és milyen technikával fog a vászonra kerülni? Nem a kisujjamból szoktam én sem a tényeket vagy a pletykákat kiszívni, egyik kedvenc filmes oldalam foglalkozott a mai nap ezzel a témával, és ők három érdekes tényt próbáltak százalékosan levezetni az olvasóknak, ezt most megmutatom én is nektek:

Annak a valószinűsége, hogy Megan Fox szerepelni fog a folytatásban illetve, hogy ő legyen Catwoman: 2,5%

A forgatást már 2010-ben elkezdjék: 58,2%

Az egész film IMAX kamerák segítségével kerüljön leforgatásra: 68,3%

Természetesen mutatom a forrást is, mindent, amit ide leírtam, innen vettem.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr803141402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angelus 2009.10.07. 10:02:57

Ezeket a nevetséges színész-párosításokat biztos, hogy az amerikai fanok találták ki. Azért már jócskán túl vagyunk az első pletykákon: nem ártana az óceán túloldalán végre Nolan észjárásval is kipróbálniuk a kombinálgatást. Ha a rendező letudta az Inceptiont, pihen egyet, keres egy megfelelő történetet és azután majd munkához lát. Bale, Caine, Fox és Oldman már borítékolhatóak.
süti beállítások módosítása