2009.08.31. 16:12 teddike

Descent 2

Címkék: film 2009 descent 2

Már volt korábban szó a filmről, akkor is csak egy trailert mutattam nektek, az megvolt? Nos ha nem, akkor lehet pótolni, meg kiegészíteni az új bemutatóval. A korábbi bejegyzésben még azt írtam, hogy nyáron fogják bemutatni a filmet, nos ebből több hónapos csúszás lett, és csak decemberbe fog érkezni a mozikba.

Továbbra is tartom magam korábbi véleményemhez, horror ellenére, ennek lehet adok egy esélyt. De lehet csak itthon, nagy fényes szobában.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr853141413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tusy 2010.03.26. 12:10:03

Hello Több trailer is felkerült a filmröl de a magárol az alkotásrol nemigazán olvashattunk ezért gondoltam írok hozza egy kis bejegyzést. A film már nem hivatalos oldalakrol megszerezhető magyar felirattal. A filmről: A történet ott folytatódik ahol az első véget ért. Sarah kimenekült a barlangból és rátalálnak, de semmire nem emléxik. Így egy kutató csoport elindul felkutatni mi is történt a többi lánnyal és Sarah-t is magukkal viszik, hátha viszatérnek az emlékei és segítségükre lehet. A bonyodalom nem kérdéses, a bejárat ismét beomlik és jönnek a szörnyek :) Az ijesztős részek még mindig ütnek, a film végig izgalmas és szörnyek is félelmetesek. Az írók ezúttal több fordulatot is próbáltak becsempészni nekünk. Sajnos ebböl az egyik(ami a trailerböl is kiderül, de nemirom le konkrétan hátha valakinak ujdonság lenne) számomra teljesen feleslegesnek tűnt. Én azt egy az egybe kivenném mivel szerintem rontja az élményt. Pár negatívum még, hogy a vér számomra elég fura lett, nemigazán tűnik valósnak. A szakadékba zuhanós részek picit gagyira sikerültek, és néhány helyen látszik hogy a több mázsás sziklák nem többek díszletnél és bármikor félre lökhetőek lennének.... Összefoglalva: Aki látta az első részt és tetszett neki mindenképp nézze meg a folytatást, a film izgalmas és ijesztő szerintem hozná az első rész színvonalát de sajnos az a pár baki nem kellett volna bele(és az a valaki sem)... Ha az imdb-t vesszük alapnak és az első rész 7.4 akkor a második kb 6.5 de mindenképp ajánlott ha egy kis izgalomra vágyunk.
süti beállítások módosítása