2009.09.12. 09:23 teddike

Jön a Negyedik!

Címkék: film 2011 pirates of the caribbean on stranger tid

A napokban a Disney nyilvánosságra hozta a címét a kalózok újabb történetének. Na meg azt is, hogy jelen tervek szerint 2011 nyarán kerülne a mozikba. Az egész egyébként Johnny Depp-nek köszönhető, mármint ő volt az aki azt mondta, hogy benne lenne a folytatásban. Na meg mivel az első három rész hatalmas pénzeket hozott, így nem csoda, hogy folytatják. 

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

A harmadik rész bennem nagyon rossz élményeket hagyott, szóval annyira nem fogom összetörni magam, hogy első sorban nézhessem a folytatást. Az viszont jó hír, hogy Depp mellett nem fog feltűnni Keira és Orlando sem. Ami egy kis bizakodásra adhat okot. De ez még persze nem biztos, mint ahogy azt sem lehet még tudni, hogy a forgatás mikor kezdőik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr733141458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása