2009.09.14. 22:23 teddike

Ajánló: Gossip Girl és One Tree Hill

Címkék: sorozat 2009 2010 gossip girl s3 one tree hill s7

A héten is természetesen jönnek vissza a sorozataink. Illetve indulnak az újak. A mai napon, tehát hétfő este folytatódik a One Tree Hill a hetedik évaddal, és a Gossip Girl a harmadik évaddal. Mindig elmondom, hogy a "ma este folytatódik" az nálunk azt jelenti, hogy másnap reggel nézhetjük. A warez része a dolgoknak annyira nem érdekel minket, így most sem szeretnék ezzel foglalkozni, szerintem az évek alatt meglett mindenkinek a kedvenc helye, ahol be tudja szerezni amit szeretne. Amennyiben nem, levélben szívesen segítek, de az oldalon ne foglalkozzunk ezzel.

Vissza a sorozatokra, a One Tree Hill személyes kedvenceim egyike, már csak azért, mert az első évad alatt lettem igazán "sorozat-rajongó". Tree Hill és az ott zajló történetek mindig is érdekeltek, és most is nagy érdeklődéssel várom az új évadot, hiszen két nagyon meghatározó szereplő kilépett a sorozatból. Erről, illetve a hatodik évad végéről véleményemet olvassátok el, nem szeretnék itt spoilerezni.

gossip girl season 3  one tree hill season 6 one tree hill season 7

A Gossip Girl már teljesen más eset. Egy fiatalka sorozatról beszélünk, amely mondhatjuk egészen nyugodtan a CW kedvence lett. Talán ez a sorozat testesíti meg mindazt, amit a CW kifelé mutatni akar. Ettől függetlenül, akár évekig is nézhetjük majd, hiszen nagyon stabil rajongótábora van. Nem szeretném itt sem húzni az időt, hiszen a héten biztos érkezni fog írás a kezdésről, csak a figyelmet szerettem volna felhívni, hogy holnap reggel is van már mit nézni. Addig is olvassátok el a második évad végéről írt véleményt

Van itt még három kép is, nem a legjobbak, de nem szerettem volna telepakolni a bejegyzést képekkel. Legalábbis forgatásival, mert ha indítanának versenyt, akkor biztos vagyok benne, hogy a Gossip Girl simán nyerné a "melyik sorozatról jelent meg a legtöbb forgatási kép" versenyt. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr493141463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása