2009.10.02. 12:30 teddike

ABC Szitkomszerda: Hank & The Middle (1x01)

Címkék: sorozat hank 2009 2010 the middle

Egy hete megismerkedhettünk a második óra sorozataival, Modern Family és Cougar Town, most az ABC bemutatta az első óra szitkomjait is. Sorrendben Hank és The Middle. Amelyek közül igazából egyik sem tetszett meg. Pedig akartam szeretni őket, mert hát ki ne örülne annak, hogy 20 percen keresztül nevethet. Ja igen, nevetés, ez lenne a kulcs, ami itt teljesen hiányzott. Nem voltam rossz passzban, de itt csak kínomban tudtam felnevetni. Sőt olykor már úgy sem, csak legyintettem egyet. Nem baj mondjuk, nézem a jó oldalát a dolgoknak, lesz idő másra. 

hank tv series 2009

A Hank amolyan onemanshow lenne, ami alapból nem jön be. Kelsey Grammer kéne hozza a nagyobb dolgokat, de sajnos rajta aztán egyszer sem tudtam nevetni. Nem jött be a karaktere sem, és az előadásmód sem győzött meg. Nála már csak a sorozatbeli felesége akasztott ki jobban, Melinda McGraw minden volt, csak jó nem. Igazából az utolsó, ágyban pihenős jelenet győzött meg arról, hogy nem nagyon tudnak ők eljátszani semmit. Meg egyébként is tele a gatyám a sok elcsépelt családtól. Normális családot én még nem láttam idén.

A történet egyébként annyi lenne, hogy Hank becsődöl, tudjátok válság van. Kénytelenek feladni az eddig megszokott kényelmüket, és New York után, vidékre költöznek. Kis ház, egy fedél alatt mindenki, nincsenek cselédek, mindent maguknak kell csinálniuk. Amolyan újrakezdés ez, minden szempontból. Hank a munkája miatt nem nagyon volt a családjával, a gyerekeit nem ismeri, kapcsolatot kell velük létesítsen, na meg el kell valahogy fogadják, hogy már nem az a gazdagság van mint régen. Ehhez a négy főhöz jön még a feleség testvére, meg gondolom pár új arc részenként. Pontok tekintetében nálam ez 3/10, és kasza. 

the middle

A The Middle sem jár sokkal jobb cipőben. Nem is értem miért kell ennyire erőltetni ezt az elfuserált család dolgot. Jelen esetben egy 5 fős családdal ismerkedünk meg, valahol a semmi közepén. Patricia Heaton alakítja a családanyát, aki az Everybody Loves Raymond-ból lehet ismert. A férjét alakító Neil Flynn pedig a Scubs-ból. Mellettük van még három gyerek, akik közül Atticus Shaffer a legjobb arc, meg úgy az egész sorozatban is.

Sztori annyi röviden, hogy anyuka autókereskedésben dolgozik, nem igazán megy neki a dolog, kevés a fizuja. A családja elég érdekes, mondhatni mindenkivel problémák vannak. Nem is nagyon tudnám kiemelni egyikőjüket sem. Mindenki elfuserált, és az a lényeg kb., hogy miként tudják élni az életüket közösen. Semmi extra vagy olyasmi, ami miatt úgy érezném, hogy maradnom kéne. Részemről ez is 3/10. Egyedül, mint már mondtam Atticus miatt maradnék, akinek gondolom van egy képzeletbeli barátja, jó arc a kölyök, remélem látni fogjuk még valahol.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr413143723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása