2009.10.15. 16:24 teddike

Moziajánló: Október

Címkék: film 2009 moziajanlo

Csak ennyire vagyok elcsúszva időben, hogy október közepén sikerül kiraknom ezt a bejegyzést. Már a harmadik héten vagyunk, így nagyon sok újdonságról nem tudok nektek beszámolni, de azért megpróbálom.

couples retreat where the wild things are amelia astroboy

Az első és a második hétről már nem sokat írnék. Azóta kiderült, hogy a Zombieland és a Couples Retreat is nagy siker lett odakint. Így csak remélni tudom, hogy hozzánk is elérnek majd a filmek. Utóbbiról egészen pontosan tudom, hogy november 5.-én kerül bemutatásra. A harmadik hétvégét, amely még előttünk áll, csak a Where The Wild Things Are miatt emelném ki külön. Nagyon sok helyen lehetett olvasni, hogy mennyire oda vannak a filmért. Elég magas a hype is körülötte, és a héten a legtöbb moziban ez kerül bemutatásra. Ezek után tehát nem kérdés, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk a bevételeire. 

Október negyedik hetén (10. 23) kerül bemutatásra az Amelia, történelmi dráma, Hilary Swank, Ewan McGregor és Richard Gere főszereplésével. Jönni fog még a Cirque du Freak, amelyet már nekem is sikerült megnéznem, így akit érdekel a vélemény, az elolvashatja. Azon sem kell csodálkoznunk, hogy egy horror is jutott erre a hétre, és azon a legkevésbé, hogy ez most a Saw 6 lesz. A komolyabb alkotások mellett jön még Astro Boy, hogy valamire az egész család be tudjon ülni, illetve Tim Burton is érkezik újra a The Nightmare Before Christmas-al. A negyedik hétre egyelőre csak Michael Jackson maradt, és a This Is It.

A hazai mozik kínálatát a korábban már említett linkeken szintén elérhetitek, így itt csak annyit írnék, hogy október 22.-én hozzánk is a Rémségek cirkusza, október 28.-án a This Is It és október 29.-én a Gamer, Az időutazó felesége illetve a nagy magyar produkció, a Szuperbojz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr163141596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása