2009.10.24. 17:54 teddike

FlashForward - Gimme Some Truth (1x05)

Címkék: sorozat 2009 2010 flash forward

Kezdene a helyzet kilátástalan lenne? Mondom mire gondolok: mindegyik rész közben éreztem valami olyasmit, hogy ezt kaszálni kellene, aztán a végén mindig történt valami, ami miatt visszatértem a következő részre. Most először viszont azt gondolom/érzem, hogy a folytatás most nem érdekel annyira. Attól még persze ott leszek, az évad legjobb(?) high concept sorozatát nem fogom csak úgy kivenni a műsorból, de sajnos nem jósolok neki nagy jövőt, még akkor sem, ha berendelték a teljes évadot, ráadásul 25 részesre.

flashforward season 1

Folytatnám azzal, hogy a főszereplő továbbra sem szimpatikus, és szerintem ő tud a legkevésbé megbirkózni azzal a teherrel, ami rászakadt.  A többi karakter már kezd jobb lenni, folyamatosan ismerjük meg őket. Többnyire mindig más jövőjével foglalkozunk, viszont ez lassan visszafelé is elsülhet. Az előző rész végén, illetve a közben történt eseményekkel/szereplőkkel most nem is foglalkoztak. Akik azt vártok, hogy - na de ezt nem is folytatom, hiszen inkább elmentünk egy meghallgatásra, amin rendőreink vettek részt, ráadásul foglalkoztak egy kicsit a feleséggel, meg azzal, hogy ő mit tudott meg, meg kaptunk egy leszbikus szálat, ismert mellékszereplővel, de ez teljesen hidegen hagyott.

Vannak azért jó pillanatai a sorozatnak, mint pl. az éneklés, az akció közbe berakott zene, és maga az akció is. Viszont az események teljesen úgy alakulnak, ahogy az meg van írva, mintha a jövő nem lenne elkerülhető, és mindenképpen be kell következzen.

Mondjuk pont ez az a része a dolgoknak, illetve a cliff is erre van kihegyezve, hogy vajon mennyire változhat az, amit a jövőben láttunk? Én egyébként nagyon remélem, illetve szeretném, hogy a végén golyót kapó rendőr meghaljon. Szerintem ez több szempontból is jót tenne a sorozatnak, de nem fog bekövetkezni. Sőt, még az is elképzelhető, látva a részek mostani felépítését, hogy a következő héten nem is fogunk megtudni semmit. Pontok tekintetében 5/10, de lehetne négyet is adni, de nem vagyok annyira kemény, egyelőre. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr473141630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_104632 2009.10.24. 21:30:45

Ez volt eddig a legrosszabb rész. Totál felesleges események. A leszbikus dolgot remélem majd hanyagolják. A csaj felőlem is meghalhatna, de szerintem nem fog. A zenés akció nekem nagyon nem tetszett a végén. Nem ezt a számot kellett volna választani, mert így egyáltalán nem lehetett komolyan venni.
süti beállítások módosítása