2009.10.27. 16:26 teddike

Nap képe: Gossip Girl

Címkék: sorozat 2009 2010 gossip girl s3

Mivel tegnap nem volt sem TBBT, sem House, így kénytelen voltam más sorozatokból kiszedni valamit. Régebben volt már szó róla, így a választásom a Gossip Girl harmadik évadára esett, melyben Serena örvendeztetett minket ezzel:

gossip girl

A harmadik évadról csak annyit mondanék, hogy volt itt már Joanna Garcia, Tyra Banks, jelenleg is szereplője Hilary Duff, és még jönni fog Lady Gaga, illetve Sherri Saum is visszatérő szereplő lesz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr353141641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_125511 2009.10.27. 23:29:50

igazából a tegnapi rész olyan szempontból volt csak jó,hogy Jenny több screentime-t kapott,és a Lily-s részekből is lehetne több.. egyébként az eddigi legjobb rész talán az volt,amikor Hilary Duff felbukkant,akkor jött vissza Lily is,és Tyra is akkor volt képben:)
süti beállítások módosítása