2009.11.19. 21:41 teddike

Melrose Place - Amanda visszatért

Címkék: sorozat melrose place 2009 2010

Akik láttak az eredeti Melrose Place-t, azok közül gondolom sokan Amanda-t választották kedvencüknek. Én olykor imádtam, de legtöbbször gyűlöltem, igaz kevés részt láttam. A modern változatból még az elején úgy látszott, hogy ki fognak maradni a régi szereplők. Illetve csak egy kettő fog visszatérni egy mellékszerepre. Aztán ahogy haladtunk előre az időben eldőlni látszott, hogy nem igazán nézik sokan a sorozatot. A CW ekkor előállt egy B tervvel. Megkörnyékezte, és vissza is hozta Amanda karakterét. Az eredetit azért sokszor ő mentette meg, illetve ő tartotta életbe, így abban reménykedtek, hogy majd most is nagy csodákat fog művelni.

melrose place amanda is back

Az első rész után, legalábbis amiben szerepelt, megállapíthatjuk, hogy össznézettségben és 18-49-ben sem járult hozzá sokkal a nézettséghez. Viszont a CW számára fontos csoportokban, főleg a fiatalabb nők körében, az elmúlt hat hét legjobb nézettségét hozta. Ettől még persze sokra nem fognak ezzel menni. És lassan hangosan is elkezdhetjük kimondani, hogy nagy meglepetés lenne, ha kapnánk egy második évadot.  

Azért az elég vicces, legalábbis számomra, hogy mit művelték a fejével, annyira természetes lett, hogy első pillantásra megijedtem tőle. Sztori szempontjából meglátjuk mit akarnak majd vele kezdeni, egyelőre csak a kavarás van, szokás szerint.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr53141725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása