2009.12.08. 02:39 teddike

A jó oldal: RTL Klub

Címkék: rtlklub sorozat er veszhelyzet greys anatomy

Kicsit nevetségesnek tűnhet korábbi kiakadásom, amit a Tv2-vel kapcsolatban sütöttem el, de vagyok most annyira "ideges", hogy ha őket szenvedésre ítéltem, akkor jöjjön a dolgok jó oldala is, mert ilyen is van: A héten, illetve a következőn véget ér a Grace klinika és a Vészhelyzet aktuális évada nálunk. Kedd este a Grace klinika a negyedik évad fináléjával egy időre búcsúzik, de legalább láthatjuk a befejezést. Míg egy hét múlva, a Vészhelyzet 14. évada ér véget, ráadásul két részt is kapunk egy este.

A két finálénak köszönhetően, jövőre jöhet a 15. évad, illetve az ötödik. Azt hiszem az előző hír után, erre mondhatjuk nyugodtan azt, hogy köszönjük. Még akkor is, ha nagyon jól tudjuk, hogy még így is hatalmas lemaradásban van mindkét sorozat az amerikai vetítésektől, de legalább nem szakítják őket értelmetlenül félbe. Nem is tudom mit kezdenék magammal akkor, ha a Lost befejező évadának, befejező része előtt azt mondanák, hogy "sorry srácok, folytatás csak három vagy négy hónap múlva".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr453141779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása