2009.12.14. 19:18 teddike

Jön a Dollhouse és a Castle is

Címkék: rtlklub sorozat castle cool tv dollhouse modern family human target

A szombaton kitett RTL-es bloggertalálkozónak megvolt a "komoly" része is. Több olyan sorozat neve/címe is elhangzott, ami majd a következő évben mutatkozik be a csatornán. (Mielőtt még erről írnék, szeretném megjegyezni, hogy irigykedve olvastam én is, gondolom sokatokkal együtt a beszámolót, amit itt (is) szeretnék megköszönni szucsitg-nek, hogy engedélyezte a kirakását.)

Ami pedig a sorozatokat illet, korábban már volt szó róla, hogy a Cool-ra jön az Agymenők (The Big Bang Theory), illetve szintén ide érkezik a Sons of Anarchy is. Ami még mindig a "majd egyszer" listán szerepel. Nyáron elképzelhetően dara lesz ebből. Szintén volt már róla szó korábban, hogy a RTL-re februárba érkezik a Mentalista második évada, amely a kedd estét fogja ismét biztosan hozni a csatorna számára. Még egy apró hír a Gyilkos elmékkel kapcsolatban, a negyedik évad szünet nélkül fog lemenni mostantól, aminek mindenképpen örülni kell.

castleNa de, gondolom titeket is jobban érdekelnek azok a sorozatok, amikről még nem nagyon esett szó. Mármint egy lapon az RTL-el. Kezdjük ott, hogy egyik hatalmas nagy kedvencem, a Castle, mely odakint az ABC-n, hétfő esténként kerül a képernyőre, végre nálunk is bemutatkozhat. Nathan Fillion játéka zseniális, remélhetőleg itthon is utat tör a közönség felé. Szintén az ABC-ről érkezik a Modern Family, amely szitkomként érdekes utat járhat be a csatorna programjában. Remélhetőleg sikeres lesz.

A FOX sorozatok sem szabadulnak. Érkezik a Dollhouse, amelyet igaz, hogy elkaszáltak odakint, de remélhetőleg nálunk erre a 26 részre nagy közönséget fog megmozgatni. Vagy úgy fog járni, mint a Terminátor? Meglátjuk!

A másik nagyobb sorozat, amelyre gondolom többet kell majd várni, tehát nem 2010 elején fog érkezni, hanem inkább az év második felében, az a Human Target, amelyet még a FOX sem mutatott be, majd csak januárba érkezik odakint is, emiatt a hosszabb várakozás.

Amint lesznek pontos dátumok, azonnal megosztom majd veletek, de addig is ne felejtsétek, hogy Karácsony hétvégéjén a Cool-on folytatódik Sarah Connor és John Connor története, illetve Chuck is visszatér.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr953141802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása