2010.02.04. 22:44 teddike

Moziajánló: 5. Hét

Címkék: film box office nine

Mire megyünk a héten? Új film? Vagy a régiek közül valamire? Tényleg mi a helyzet IMAX és Avatar fronton? Látta már mindenki, aki meg akarta nézni?

Hazai bemutató (február 4):

  1. Kapitalizmus: Szeretem! (Capitalism: A Love Story): Michael Moore dokumentumfilmje a kapitalizmusról. Nézi majd valaki?
  2. Kilenc (Nine): Az Avatar szárnyai alatt került a mozikba. Musical - dráma, vagy valami ilyesmi, rengeteg ismert jó nővel, és Daniel Day-Lewis -al. Bevételek alapján eddig hatalmas bukta, de Oscar jelöléseket kapott.

Vihar előtti csend a hazai piacon? Mondjuk, hogy igen. Egy hét múlva jön a valentin őrület, meg a Farkasember is.

Amerikai bemutató (február 5):

  1. Dear John: Legtöbb moziban, Amanda meg Channing. Valami romantikus okosság, amiről még nem sok mindent láttunk.
  2. From Paris With Love: John Travolta meg Jonathan Rhys Meyers akcióznak kicsit. Néznénk mi is mondjuk, de majd valamikor később.

Kilép még a nagy közönség elé az An Education illetve a Crazy Heart is. Oscar jelöléssel hátha jobban fog menni a piac. Amúgy meg, még egy hétvége az Avatar-nak?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr963141945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása