2010.03.09. 21:32 teddike

Visszatért az Upper East Side

Címkék: sorozat 2009 2010 gossip girl s3

És ezzel együtt a Gossip Girl is. Amely a 13. részét mutatta meg nekünk tegnap este. Ami mondjuk még csak az évad felét jelenti, hiszen hol van még a huszonsokadik rész. Egyébként a CW programming is érdekes, a GG volt az első fecske, amely szeptember közepén megkezdte a futását, és még mindig csak itt tart. Igaz a negyedik évadot már berendelték, szóval nagyon nincs miért aggódni. Mondjuk ha a nézettséget megnézzük, 2 millió alatt, csak 1.0-ás rating 18-49-ben, nem éppen bizalomgerjesztő.

gossip girl

A sztoriról nagyon nem érdemes írni. Folyamatos kavarások, megszokott formában. Problémák a házasságban, nem a legjobban működő kapcsolat, illetve megjelenő anyukák színesítik a jelenlegi játékot. Viszont ettől függetlenül még mindig színes/szagos nézhető 40 percet kapunk. Így nem kérdés, hogy maradunk a folytatásra is.

Ami a hétfő estéket illeti, a CW még egy ideig a LUX-ot adja majd az első órában, majd miután kifut a sorozat, visszatér a One Tree Hill. Ezen sorozatok egyébként még nem kapták meg a következő évados berendelést. Egy kis apróság még ehhez, a LUX össznézettségben jobban teljesített tegnap este, mint a GG. Reméljük ezzel együtt az új évad is jönni fog.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr603142051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_153232 2010.03.10. 00:02:32

Szia!El szabad árulni,hogy hol tudtad megnézni a részt?Valahol fent van,vagy élőben nézted?Köszi
süti beállítások módosítása