2010.04.16. 02:18 teddike

Spartacus: folytatás helyett előzmény

Címkék: sorozat 2009 2010 spartacus blood and sand

A Spartacus első évada a végéhez közeledik, a héten láthatjuk majd az utolsó, 13. részt, amiben nagyon sok változást is láthatunk akár. De valamire készüljünk fel. Bármi is lesz a vége, sokáig kell várnunk a folytatásra. Csak remélni tudjuk tehát, hogy nem valami hatalmas cliff-fel köszön el tőlünk az első évad.

spartacus

A hosszadalmas várakozás egy dolognak "köszönhető", a Spartacust alakító Andy Whitfield-nél rákot diagnosztizáltak (Non-Hodgkin limfómál egészen pontosan). Az előzetes információk arról szóltak, hogy még időben sikerült elkapniuk, a felépülésnek semmi akadálya, de a második évados forgatásokat emiatt leállították. Mivel a főszereplő nélkül nehéz lenne folytatni a történetet, az egész stáb és a díszletek viszont ott állnak, valamint a pénz is folyik ki a "semmire", úgy döntöttek a készítők, hogy csinálnak egy előzmény-sorozatot, ami hat részes lesz majd.

Ennek a hírnek természetesen örülünk, és a főszereplőnek is jobbulást kívánunk. Reméljük, hogy a második évad forgatásai lassan beindulnak majd. A finálé előtt ajánlók még egy olvasmányt, a Spartacus első évadáról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr373142196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása