2010.06.17. 12:34 teddike

Moziajánló: 24. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

Megyünk a moziba? Mondanak itt mindent az időjárással kapcsolatban. Esni fog, sütni fog a nap, hideg lesz, meleg lesz, mit lehet elhinni? Egy biztos, a hétvégén két komolyabb film is a mozikba kerül, amire érdemes elmenni. Ráadásul ismét 3D, IMAX és hasonló lehetőségek biztosítják majd a kényelmet és szórakozást is egyben.

Hazai bemutató (június 17):

  1. Kick-Ass (Ha/Ver): Most mutassam a középső ujjamat? Két hónap csúszással végre nálunk is látható lesz az év egyik legjobb filmje! Ezt bizton állíthatom! Sőt, írtam is róla, olvassátok el!
  2. Toy Story 3: Szerintem nem kell nagyon bemutatnom, sokat foglalkoztunk vele már korábban is. Világpremierrel egy időben megkapjuk mi is, 3D-ben, és az IMAX-ban is. Örülünk?

Amerikai bemutató (június 18):

  1. Jonah Hex: Josh Brolin és Megan Fox közös filmje, használjátok a keresőt, van esély egy jó filmre? Mit gondoltok?
  2. Toy Story 3: Ismételve önmagam, de legalább mi is egyszerre láthatjuk, ha már a Kick-Ass nem jött időben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr43142477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása