2010.07.01. 19:44 teddike

Előzetes: Let Me In

Címkék: film 2010 let me in

Mostanában úgy látszik, hogy az előzetesek megvesznek kilóra, aztán majd fogom a fejem, hogy milyen hülye voltam, de ne szaladjunk ennyire előre. A lényeg a lényeg, hogy a Let Me In előzetese bizony ütősre sikerült, ami egészen biztató. Szereplők között is lesz ismerős, elég csak Hit Girl-re rámutatom. Jobban mondva Chloe Moretz, aki itt is nagy szerephez fog jutni, és az előzetes alapján egészen szépen elbánik majd ezzel a problémával:

Bemutató október 1-én lesz, szóval még idén láthatjuk majd. Örülünk!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr623142507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yulee 2010.07.02. 15:48:46

Biztos tudod, csak a teljesség kedvéért írom, h ez egy remake lesz. Ezért nagyon haragszom az amerikaiakra, hogy "nem tudnak" egy eredeti filmet nyomatni, inkább leforgatják újra, h fogyaszthatóbb legyen... Nekik. Az eredeti, (még svédül is!) nagyon-nagyon élvezhető, "sokdíjnyertes" film: http://www.imdb.com/title/tt1139797/ http://www.youtube.com/watch?v=sZJUgsZ56vQ De lehet, hogy csak én vagyok réteg... -------- Igazán adok a véleményedre filmekkel kapcsolatban, remélem lesz energiád, időd sokáig csinálni ezt a blogot, mert kell nekünk. Köszönjük. :)

Ismeretlen_37501 2010.07.02. 21:04:27

Yulee köszi, minden szempontból a kommentot. Tudtam, hogy remake, de akkor így már teljes kép! És ne haragudj, hogy csak most került ki, de a linkek miatt megette a "gép". A végére csak annyit, hogy köszönöm, és amíg van erőm meg főleg időm csinálni fogom. :)

· http://stigma.freeblog.hu 2010.07.07. 19:55:30

ha nem láttam volna az eredeti svéd alkotást, akkor azt mondanám előzetes alapján, hogy talán. de így-Chloe Moretz ellenére-kizárólag egy felturbózott, amerikai szájízre kevert horror-remakenek tűnik. annyira sajnálom. annyira.
süti beállítások módosítása