2010.08.04. 16:59 teddike

The Expendables Premier

Címkék: film 2010 the expendables

Nem nagyon kell finomkodni, ha van valami, amit megszívtunk (nem is kicsit), akkor az a The Expendables hazai bemutatója. Sírhatnánk és elemezhetnénk itt oldalakon keresztül a kialakult helyzetet, helyette viszont beszéljenek a tények. Az eredetileg, még az év első felében, augusztus 19-re tett bemutatót elhalasztották. Még mindig nem tudni pontosan, hogy mikor mehetünk majd rá MOZIBA, de azt ne felejtsük el, hogy amíg mi a hazai helyzeten siránkozunk, addig az amerikai közönség már túl van a premieren, és 13-án még a mozikba is bekerül a film. A premierről összevágtak egy rövid videót, nézzétek meg, megszólaltatnak pár szereplőt:

Itt még nem ér véget a történet, a film saját youtube csatornáján Sly adott egy nagyon jó interjút, érdemes a jobb oldalon lévő "srácokat/videókat" is nézni közben. Szerintem hatalmas ötlet, és tovább erősíti bennem azt, hogy az év egyik legjobb filmjéről fogunk lemaradni (a nagy vásznon legalábbis). Egyébként, ha minden igaz, akkor még mindig nincs fix forgalmazója nálunk, viszont ha most arra várnak, hogy milyen siker lesz kint, és annak megfelelően fognak dönteni a hazai bemutatóról, akkor a "pussy" jelzőt szeretném már most rájuk ragasztani.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr273142587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akebono 2010.08.06. 15:15:09

Ezt nem hiszem el...Az egész brigáddal év eleje óta arra készültünk, hogy a premieren ott fogunk ülni aug 19-én, és várjuk az adrenalin bombát...persze az utolsó léghajlító, meg az egyéb nullnívós alkotás időben a vászonra kerül itthon...szerencsétlenek. Nem kérdés, amire októberben itthon vetítik a rajongók, mint mi, már régen látták. Talán még a retek klub is leadja a BK után... Hajár Magyarország!

Kumisz 2010.08.19. 14:06:27

Hmm látom nem csak nekem van tele a töke ezzel az eggésszel nincs forgalmazó egy ilyen filmhez ez még viccnek is rossz... Hajrá Magyarország!!

12ForestG 2010.08.23. 10:10:50

Elképesztő, köcsög zsidók akik uralják a világot erre a filmre nem tudnak pénzt dobni, hogy rohadnának le! Hajrá Magyarország!

Benes 2010.08.25. 20:01:50

Hát ez eléggé föltúrázta az agyamat! Itt fogják elbukni, hogy várnak, hogy mi lesz külföldön, MERT mindenki meg fogja nézni, nem fognak várni és ezért kutya se fog elmenni rá moziba. Szóval már most látom, hogy ebből bukta lesz. Meghogy nincs forgalmazó... 7,5ös IMDB, 9es PORT.HU szóval biztos nem szar film és ezzel elkúrják a magyar dolgot. Szánalom. Hajrá Magyarország!

Adam 2010.08.27. 09:33:25

Hi! Ekkora faszságot ,már bocsánat a kif., de ezt elszalasztani Európa bemutatja a legtöbb helyen világpremierként lsd Ausztria Bécs!, London stb, mi meg szart sem. Azt mondják kevesen járnak moziba, hát persze, amikor lenne mire menni nem lehet, aztán mikor már lehetne majd erre is menni már mindenki látta valahol akit egy kicsit is érdekel. FORGALMAZÓK! Ezzel a filmpolitikával tönkreteszitek a MOZIKAT NE CSODÁLKOZZATOK HA IGY KEVESEN MENNEK A FILMJEITEKRE!!!
süti beállítások módosítása