2010.08.17. 11:13 teddike

Movie Poster Edition

Címkék: film 2010 tempest the town burlesque the last exorcism

Amikor az ember pár napra lelép, és nem nagyon tudja követni az eseményeket, akkor a visszatérésnél tudja sűríteni kicsit az eseményeket. Elképzelhetően, de ebbe most ne gondoljunk annyira bele, ha itthon lettem volna, akkor a soron következő filmek külön is megkapták volna a lehetőséget a bemutatkozásra. De most egymás mellett, egymást eltűrve kell, hogy boldoguljanak. Négy film, amelyek kisebb, de lehet akár nagyobb mértékben is megmozgatták a fantáziámat. Burlesque - plakáton a szereplők és a bemutató, többet egyelőre nem. Tempest, The Last Exorcism, The Town, melyek közül az utolsó érdekel talán a legjobban. Ben Affleck és sok más jó színésszel felálló mozi ígéretes szórakozásnak indul:

burlesque tempest the last exorcism the town

Gondolom mondanom sem kell, hogy kattintásra nagyobbak lesznek a poszterek. A bemutatókat nem kezdem el külön felsorolni, ahogy korábban is írtam, megtaláljátok őket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr83142617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása