2010.09.16. 00:47 teddike

Előzetes: The Tourist

Címkék: film 2010 the tourist

Anthony Zimmer 2005-ben elkészült drámája után nem kellett sokat várni, és már jön is a remake, Florian Henckel von Donnersmarck rendezésében és nagyon ismert és szeretett színészekkel természetesen. A turista Johnny Depp lesz, míg az Interpol ügynökét, aki miatt veszélybe kerül az élete, Angelina Jolie fogja játszani. Akció és dráma, az előzetes alapján inkább utóbbi lesz majd hangsúlyos a filmben. A bemutatóra sem kell sokat várni. Bár a magyar kínálatban még nem szerepel, de az amerikai közönség december 10-én már beülhet rá. És akkor az előzetes:

Jó párost alkotnak szerintem, és a film is tartogathat kellemes meglepetést. Az eredetit nem láttam, így fogalmam nincs, hogy mire számítsak igazából, mindenesetre felteszek egy elsőre hülyének hangzó kérdést: szóba jöhet esetleg a film az Oscar-on? (Tekinthetjük csak költőinek is.)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr133142725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolee 2010.09.16. 16:44:16

Egyértelműen nézni kell majd, egyébként azt olvastam, hogy január elején kerül majd bemutatásra kis hazánkban.

Atyesz 2010.09.16. 18:15:21

Jöhet, egészen jónak néz ki. Johnny és Angelina nem az a tipikusan, könnyen elfogadható páros, kíváncsi vagyok mit hoznak össze.
süti beállítások módosítása