2010.09.21. 16:50 teddike

Nem csak pletyka: Odd Jobs

Címkék: sorozat jj abrams michael emerson odd jobs terry oquinn

A Lost még véget sem ért a tv-ben, a munkálatok viszont már befejeződtek, amikor hallani lehetett egy olyan pletykát, hogy a sorozat két sztárja, sokunk kedvence, Terry O'Quinn és Michael Emerson egy közös sorozaton dolgoznak. Az Emmy győztes színészektől ez akkor csak kósza gondolat volt, legalábbis annak tűnt. Hatalmas alakjai voltak a Lost világnak, és azt is sejteni lehetett, hogy találkozunk még velük, csak azt nem, hogy ennyire gyorsan.

terry oquinn michael emerson

A Lost munkálatai közben elejtett gondolat a napokban valósággá vált, legalábbis most már mindenképpen illik komolyan venni a két öreget. Már csak azért is, mert J.J. Abrams felfigyelt a tervükre, sőt kezébe is vette a dolgokat. És ez annyira jól sikerült, hogy a jelenlegi pletykák/hírek szerint három nagyobb csatorna már érdeklődik is a sorozatért.

A széria jelenleg az Odd Jobs munkacímet viseli, és két, kiöregedett, visszavonult ügynökről szólna. --> Itt tartunk most a történetben, hogy hova vezet az öregek és a mostani sorozatos-filmes éra egyik nagy alakjának kapcsolata, még pontosan nem lehet tudni. De ezek biztató jelek, ha arra gondolunk, hogy újra láthatjuk Ben Linus-t és John Locke-t közösen a képernyőn.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr143142737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása