2010.11.01. 14:07 teddike

Az év filmes casting híre, tudjuk ki lesz Nikki Heat!

Címkék: sorozat castle 2010 2011

A Castle aktuális évada bizonyította, hogy nem csak a két főszereplővel, hanem olykor az esetekkel is sikerül eladniuk a részeket. Elég csak a legutóbbira gondolnunk. A két szereplő közötti kapcsolatot is sikerült egyelőre megoldani, bár az évad során egy újabb fordulat következik. Szerintem Ricsi sem gondolta, hogy a Heat Wave című könyve ekkora hatalmas siker lesz, és ilyen gyorsan meg akarják majd filmesíteni az eseményeket. A jogokat eladták, az előkészületek megkezdődtek, és a szereplők kiválasztása, a casting is zajlik. Ennek egyik eredményeképpen, a főszereplő/címszereplő személye is kiderült: Laura Prepon.

laura prepon

Mi a gond ezzel a hírrel? Mondom! Laura az a színésznő, aki azt a színésznőt játssza majd, aki Nikki Heat szerepére jelentkezett. Értitek? Nem olyan nehéz követni azért. A Castle történetében biztos hangsúlyos szerepet kap majd az érkező hölgy, meglátjuk kinek az életét változtatja meg kicsit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr1003142924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása