2010.11.12. 00:12 teddike

Batman: Újabb pletyka a főszereplők körül

Címkék: film 2012 the dark knight rises

Több oldalon is megjelent az a hír, hogy Christopher Nolan hat színésznő közül akarja kiválasztani azt a kettőt, akik a The Dark Knight Rises két fontos karakterét alakítják majd. Azt eddig is tudtuk, illetve volt már hír, hogy a harmadik filmben Catwoman valószínűleg jelen lesz. Ezek szerint Nolan is úgy gondolja, hogy az emberek megemésztették a Halle Berry féle rettenetet és képesek egy teljesen új színésznőt/karaktert elfogadni. A másik színésznő pedig, ahogy azt várni lehetett, Batman szerelmét alakítaná.

the dark knight

Ez eddig nem volt annyira nagy hír, a hat színésznő kiléte viszont újdonságnak tekinthető, fel is sorolom őket: Rachel Weisz, Naomi Watts, Blake Lively, Natalie Portman, Anne Hathaway és Keira Knightley. Véleményezni egyelőre nem szeretném, inkább csak annyit röviden, hogy érdekes nevek kerültek ebbe a kalapba. Nehéz is lenne választanom, de segítsetek, szerintetek ki lenne a legmegfelelőbb a két karakter eljátszásához? Ismétlem, ki lenne a legjobb Catwoman? Illetve ki lenne a legjobb Bruce Wayne mellé?

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr953142971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruzsy · http://rockonlelkek.net 2010.11.12. 00:29:40

hát, nem tudom, mennyire jelent az életkort valamiféle "elosztó" szűrőt, de Weisz és Watts egy egész más korosztályt képviselnek, mint a többiek, még a legidősebb Natalie-nál is egy tizes. Hogy melyik lenne inkább Macskanő, és melyik Wayne-né, azt megtippelni se tudnám, az egész Nolan agyában zajlik le, mármint hogy milyen eredettörténetet fog átvenni neki - de inkább Watts-ot tudnám ebben a szerepben elképzelni, míg asszonyul talán Portman vagy Knightley.

Sir Alex · http://siralex.wpress.hu 2010.11.12. 00:45:08

Nyilván elfogult vagyok, de Blake mindenképp legyen benne, és ha még macskanő jelmezt is adnának rá azzal sok kocka álma válna valóra (nah jó, lehet csak az enyém).

Martin 2010.11.12. 12:32:23

Ha a kedvencek közül kell választanom, akkor egyértelmű, hogy Blake Lively és Natalie. Viszont ha jobban belegondolok, akkor szerintem Keira nagyon jó catwoman lehetne.

BlaiSeCT 2010.11.12. 12:49:09

Egyértelmű: Keira Knightley és Natalie Portman :)

sajti 2010.11.12. 12:49:18

Legyen Portman a barátnő, és Rachel a Catwoman. Pont a Bruzsy által írt korkülönbség miatt lehetne egy idősebb macska is.

Ismeretlen_37501 2010.11.12. 15:40:38

Keira - Natalie párosra szavaznék én is. De alapvetően Nolan kezei között bármelyik kettő is fut be, nagyon jó választás lesz.
süti beállítások módosítása