2011.02.26. 10:52 teddike

True Story: Ebből egyszer film lesz

Címkék: okossagok

Olykor előfordul, hogy a hatalmas rohanásban időt szakítok arra is, hogy ne csak filmekről vagy sorozatokról okoskodjak, hanem kicsit én-blog jelleggel, saját magamról is írjak pár sort. Nem kell megijedni, nem lesz ebből hosszú regény, csak mostanában nem sok időm jutott a bloggal foglalkozni, bejegyzést írni, és úgy gondoltam, a hosszabb hallgatás után, illene valami hasonlóval visszatérni. Mint azt talán páran már tudjátok, sikerült elhelyezkednem egy olyan munkahelyen, ahol nagyon közelről figyelhetem a "sorozatos világot". Részben ennek is köszönhetően sokkal kevesebb időm jut a saját dolgaim elvégzésére = blog írásra, aminek következtében nem egyszer gondolkoztam azon, hogy merre kellene tovább haladni? Az biztos, hogy a korábbi rendszer nem működhet. Az állandó olvasók nagyon jól tudják, hogy mennyire csökkent le a bejegyzések száma, a korábbiakhoz képest, ez a jövőben talán annyit fog előre mozdulni, hogy próbálok egy állandó rendszert kiépíteni, amihez én is szeretném tartani magam.

Tudom, ez most sok mindenkit nem is érdekel, de ha még mindig olvassátok ezt a bejegyzést, akkor bejelenthetem, hogy a jövőben érkezni fog pár egészen exkluzív anyag is az oldalra, aminek remélhetőleg nagyon sokan fogtok örülni. Addig pedig, magyarázva a heti csendet is, foglalkozzunk azzal, hogy vasárnap Oscar! Ami egy filmes blog vagy csak simán, filmekért rajongó személy életében hatalmas esemény. Sikerült jó pár jelölt filmet a héten megnézni, amikről remélhetőleg folyamatosan jönni fognak bejegyzések, és az Oscar éjszakát is, élőben követjük majd végig, több bejegyzéssel mint eddig.

A végére marad egy újabb köszönöm, felétek, hiszen a kevesebb bejegyzés ellenére is maradt az oldal látogatottsága, és bízom benne, hogy jövőben egy-két új tartalomnak köszönhetően, akár növekedni is fog. De elég a "rinyálásból", filmekre fel!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr373143154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2011.02.26. 17:49:16

láttam, hogy csökkent a bejegyzések száma, de azért még mindig szimpatikus a blog:) kíváncsi leszek majd arra az exkluzív anyagra is..így tovább! ja, vasárnap Oscar!
süti beállítások módosítása