2011.03.05. 22:01 teddike

Nap képe: Chuck (4x15)

Címkék: sorozat chuck 2010 2011

Cseppet el vagyok maradva a Chuck 4. évadával, de a február 15-én adásba került rész mellett még így sem szeretnék szavak nélkül elmenni. Igaz azóta csak két rész ment le, de nem nagyon tudom felpörgetni magam, és letenni a hátsóm a sorozat elé. Ennek több oka is van, de a legnagyobb talán az, hogy cseppet sem jó véleményeket olvasok a részekkel kapcsolatban. Ellaposodott a sorozat? Nem a jó a sztori? Mi a baj a jelenleg kialakult helyzettel? Ilyen és ehhez hasonló kérdések futottak át az agyamon, aztán megláttam ezt a képet, és rájöttem, hogy ha nagy bajok is vannak, eyecandy szempontjából még mindig verhetetlen Chuck:

chuck

Nem lehetett rossz azért ezt a részt a leforgatni. Yvonne-t gondolom már nem nagyon kell bemutatni senkinek (igen, ő van ott jobb szélen), ha nem is nézné valaki a sorozatot, akkor a legtöbb sorozatos/csajos top 10-es listán már találkozhatott vele.

Kicsit komolyabbra fordítva a dolgokat, a kérdésem továbbra is adott, rossz irányba ment el a negyedik évad? Szerintetek van esély arra, hogy jöjjön egy ötödik évad? Illetve ha rossz a jelenlegi irány, min kellene javítani?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr713143163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása