2011.12.05. 21:33 teddike

Alapfogalmak: Hart of Dixie

Címkék: sorozat cw hart of dixie 2011 2012

Eddig mindig azt mondtuk ha egy _olyan_ sorozatról volt szó, hogy guilty pleasure. Ezek azok a szériák, amik bár nagyon rosszak voltak, nézned kellett őket, követted részről részre, csodálkoztál azon, hogy tudsz ilyet megnézni, viszont élvezted minden percét, a tipikus megfogalmazás: annyira szar, hogy már inkább jó. Nézés közben elfog egy olyan érzés, hogy _bűn_ a képernyőre tapadni, de nem tudod levenni a szemed. A guilty pleasure, ahogy sok minden más ebben a világban, itt is nagyon szubjektív. Nálam ide tartozik a 90210, a Gossip Girl, vagy régebben a Privileged és elkanyarodva a CW-tól, pár éve a Trauma. Idén viszont ez a kategória teljesen új szintre emelkedett, már annyira mesterien szórakoztat, hogy a guilty pleasure megnevezést lecserélném arra, hogy _hartofdixie_-s!

hart_of_dixie.jpg

Ha még nem hallottatok a sorozatról, akkor ajánlom figyelmetekbe a pilotról írt bejegyzést, valamint ezt a csodálatos posztert, amin azért van pár ismerős arc a múltból. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr533441140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása