2011.12.05. 21:15 teddike

Januárban Alcatraz!

Címkék: sorozat fox alcatraz 2011 2012

Szépen lassan elfogynak a Terra Nova részek, beköszönt az új év és a FOX egy felforgatott hétfő estével jelentkezik. A képletben a House marad az állandó, viszont előrekerül az első órába, hogy talán kifussa magát, végleg, és ezzel felvezessen ismét egy újoncot, amit mondanom sem kell, nagyon várok. A pilot nagyon jól sikerült, talán az egyik legmagasabban pontozott kezdésnek tartom/tartottam, így a második résznek majd különösen nagy jelentősége lesz. De haladjunk csak szépen sorban: január 16-án este premier, érkezik a pilot, amiről itt tudtok sokkal hosszabban is olvasni, kattintsatok!

alcatraz_teaser.jpg

A premier napján rögtön két részt is megnézhetünk, ami egyébként azért furcsa így elsőre, mert az első 40 perc is lezár egy történetet, tehát nem egy hosszabb sztorit fogunk kapni, egyszerűen csak a FOX rögtön adja majd a második részt. A pilotról írt bejegyzésben azt gondolom, hogy minden lényeges információt leírtam, most csak bedobálnék pár fontosabb nevet/címet a kalapba, miattuk várom/várjuk a premiert: J.J. Abrams, Elizabeth Sarnoff, Jorge Garcia, Sam Neill valamint a Lost. 

alcatraz.jpg

A bejegyzésben láthattok két képet is, az egyik az _official key art_, míg a másik egy csoportkép, hogy ismerkedjünk a szereplőkkel, akikről egyébként külön-külön is találhattok posztert erre a linkre kattintva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr323441077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása