2012.03.07. 19:51 teddike

Skins: beindul a 6. évad és jöhet a sorozat vége?

Címkék: sorozat skins 2011 2012

Az elmúlt napokban sikerült kicsit felhozni magam a Skins hatodik etapjával, és nagyon jó volt elkönyvelni, hogy bizony az új évad szépen beindult, érdekesebb lett a történet, mélyebbek a karakterek és volt ok visszatérni a következő részekre. A mai napon viszont olyan pletykák érkeztek, hogy nem lesz folytatása a sorozatnak, itt a vége, illetve még forgatnak pár filmet, de lezárul a Skins történet. Öt év, hat évad, 57 rész és három generáció. Röviden így lehetne összefoglalni az egyik legjobb tinisorozat pályafutását, amelyből olyan arcokat ismerhettük meg, mint Nicholas Hoult, Dev Patel vagy Kaya Scodelario, valamint, remélhetőleg ehhez a csapathoz csatlakozik Luke Pasqualino is. 

skins_season_6.jpg

A hatodik évadból is szeretnék kiemelni két színészt/karaktert, akik így a végére eléggé felpörgették az eseményeket, akikben nagyon kellemesen csalódtam. A nevek előtt viszont annyit mindenképp le kell írnom, hogy a hatodik évad nagyon laposan indult. Aki már elfogadta a harmadik csapatot, sokkal nagyobb durranást várt a folytatásra, helyette viszont egy suli indulása előtti kirándulást kaptunk, ami egyáltalán nem sikerült jól és ami folyamatosan rányomta a bélyegét a teljes évadra. Szerencsére ettől a címkétől sikerült megszabadulni és mint írtam, a karakterek egyre érdekesebbek lettek. A szokásos felépítést követve, minden részben jobban megismerhettünk egy szereplőt, de most nem hagyták őket annyira magukra, vagy teljesen új környezetben, mint a korábbi évadok során. Sokkal több szerepet kaptak a többiek is egy adott részben. Így pl. sokkal nagyobb kötödések alakulhattak ki. A történet, a durvaságok, illetve a epic szint itt is megmaradt, a drogok, bulik és a szex teljesen elfogadott és kötelező eleme a részeknek, mint ahogy az is, hogy a legtöbb epizódban eljutunk egy drámai mélyponthoz a központi karaktert illetően, ahonnan ha nehezen is, de többnyire sikerül felkapaszkodnia mindenkinek. A negyedik résztől lett érdekes a sorozat, Franky ismét bizonyította, hogy a legjobb női karakter. Nick (6. rész) és Alo (7. rész) pedig még Franky produkciójára rápakolva, sokkal jobb szórakozást hozott. Bár lehet, hogy az évad kezdése miatt nagyon alacsonyra tettem a mércét, most nagyon örülök, hogy újra átélhetem a skins-élményt. 

Ha eddig kimaradt a sorozat, akkor bizony sok mindent kell bepótolnod, ha viszont a hatodik évadra nem maradt már kedved, akkor érdemes újra leülni a sorozat elé, tartogat pár kellemes meglepetést és érdemes várni, hogy mi lesz a végén. Már ha tényleg ez a vége, akkor 3 rész választ el minket a finálétól. Hiányozni fog a sorozat, a karakterek? Utóbbiak nem biztos, de a Skins hangulat egészen biztosan. Minden évadra jutott azért pár kedvenc rész, amit bármikor jó visszanézni, szóval, csak nagyon jó filmek gyártása elfogadott a régi arcokkal!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr944296105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása