2012.05.15. 21:45 teddike

Az ABC újoncai (1.): The Last Resort

Címkék: abc upfronts the last resort 2012 2013 abc upfronts 2012

A legjobban várt újonc! Kérdőjelek nélkül, Shawn Ryan legújabb gyereket tárt karokkal várom és remélem nem fogok csalódni. A pilotban biztos nem, a folytatásban? Meglátjuk, a készítők, a szereplők a történet, minden adott ahhoz, hogy egy nagyon jó szórakozás legyen a The Last Resort. A kérdés jelenleg nálam egyébként inkább az, hogy vajon az amerikai nézők is lesznek annyira kíváncsiak erre, hogy ne 8 rész után kerüljön le a képernyőről. Nem leszek egyedül szerintem és jó pár rakétát fogunk az ABC felé indítani. Na nem úgy, ahogy a The Last Resort főszereplői, a tengeralattjáró legénysége tette. A sztori középpontjában egy parancs megtagadása áll és az abból születő bonyodalmak, melyek oda vezetnek, hogy a csapat egy szigeten köt ki és atomhatalommá (?) nyilvánítják saját magukat. A sztori két helyszínen fog játszódni, a sziget, a helyiek és a legénység, valamint Washington is helyet kap, a vezetőkkel együtt.

the_last_resort_abc_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: Sony Pictures Television

Író: Shawn Ryan (The Shield, The Chicago Code, Terriers)

Rendező: Martin Campbell (Casino Royal)

Szereplők: Andre Braugher (House), Scott Speedman, Daisy Betts, Autumn Reeser, Daniel Lissing, Dichen Lachman

Premier: 2012 ősz - csütörtök 20:00

Várakozási faktor: 9/10

Ahogy írtam, minden lehetőség adott, hogy egy nagyon jó sorozatot kapjunk. Szorítok nagyon Shawn Ryan-nek, hogy összejön egy sikeres évad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr294515268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása