2012.05.16. 22:29 teddike

A CBS újoncai (2.): Vegas

Címkék: sorozat vegas 2012 2013 cbs upfronts 2012

Hatalmas nevek a sorozat mellett, és pont. A többit majd meglátjuk. Illetve csak az ismert színészekből ne induljunk ki. Ha ezt a sorozatot most valamelyik kábel csatornára rendelték volna be, szinte biztosan pezsgőt bontanék, így viszont nagyon visszafogott a várakozás. Erős író és rendező a sorozat/pilot mellett, valamint a történet is nagyon komoly. Idén a CBS visz minket vissza a 60-as évekbe. A helyszín Chicago, két egymásnak feszülő erő, a Gengszter és a Seriff, igaz történet alapján ráadásul.

A magas nézőszám, teljes lakosság körében, garantált. Kedden, egy NCIS és NCIS: LA felvezetéssel szinte biztosra vehető egy teljes évad, a kérdés, nos, abban van, hogy mennyire lesz képes erre építeni, illetve megtartani a nézőket. Mint idén is láthattuk, Unforgettable nézettség sem elég ahhoz, hogy maradjon egy sorozat a CBS-nél ebben az órában.

vegas_cbs_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: CBS Studios

Író: Nicholas Pileggi (GoodFellas, Casino)

Rendező: James Mangold (Copland)

Szereplők: Michael Chiklis, Denis Quaid, Jason O'Mara, Carrie-Ann Moss, James Russo, Taylor Handley

Premier: 2012 ősz - kedd 22:00

Várakozási faktor: 5/10

Nem akarok rajongani az ötletért, vagy rögtön dobálni a hatalmas pontokat, túl jól néz ki első körben, hogy igaz legyen. Egyelőre visszafogott várakozás, lássuk az előzetest és a pilotot, utána beszélhetünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr754521158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása