2012.05.17. 19:05 teddike

A CW újoncai (1.): Beauty and The Beast

Címkék: sorozat beauty and the beast the cw 2012 2013 cw upfronts 2012

Mit várhat a néző egy CW újonctól? Eyecandy? Hightech cuccok? Dráma, sok klisés megoldással? Minőségi szórakozást vagy guilty pleasure oldalon kell elindulni? Lehet feelgood is talán? Ezek a kérdések motoszkálnak a fejemben, és lassan az összes CW újonchoz leírhatnám, de a Beauty egy kicsit más a többinél. Igen, én is tudom, ti is tudjátok, Kristin Kreuk miatt. Annak idején, miatta kezdtem el nézni a Smallville-t, igen, miatta. Aztán, ahogy sokan mások is, miatta utáltam meg, de akárhol láttam, filmben/sorozatban, mindig örültem neki. Mint ahogy most is annak, hogy főszerepet kapott a CW legújabb sorozatában.

A sztori középpontjában Catherine áll, aki évekkel ezelőtt szemtanúja volt anyukája halálának, látta az elkövetőket, akik őt is meg akarták ölni, de "valaki" megmentette. Évekkel később, egy nyomozás során (igen, rendőr) rájön, hogy ki is lehetett a megmentője, valamint az is kiderül, hogy a titokzatos Vincent-nek van egy másik oldala, szörnyé változik, amikor képtelen uralni erejét és érzéseit/érzelmeit. Catherine miután rájön a titokra, megígéri, hogy megtartja magának, ha Vincent segít kideríteni, hogy ki és miért ölte meg anyukáját. - Nyomozós sorozat, New York utcáin, plusz romantika és minden egyéb, ami ezzel jár a csatornán.

batb_cw_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: CBS Studios

Író: Jennifer Levin, Sherri Cooper

Rendező: Gary Fleder

Szereplők: Kristin Kreuk, Jay Ryan, Austin Basis, Brian White, Max Brown, Nicole Gale Anderson, Nina Lisandrello

Premier: 2012 ősz - csütötörtök 21:00

Várakozási faktor: 5/10

Ezt megkapja mindegyik CW újonc, megnézzük mit sikerült idén összehozniuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr404522747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása