2012.05.17. 18:07 teddike

Upfronts 2012: A (the)CW sorozatai, tervei

Címkék: sorozat the cw 2012 2013 cw upfronts 2012

A végére maradt a meglepetés? A legnagyobb változtatás? Nem mondhatjuk, hogy a CW-nál töketlen emberek lennének, legalábbis ha azt nézzük, rögtön a műsorrendre ugorva, hogy egy sorozat kivételével, minden más helyre került. Ugorva ismét, 2011-et írtunk, és ezeket a sorozatokat rendelték be, kattintsatok csak. A 3-3 felállásból, akkor három drámát kértek, csak egy élte túl a kaszabolást és szeptemberben ismét visszatér a képernyőre, a guilty pleasure királya, a Hart of Dixie. A többiek, hiányozni fognak? Nekem biztosan nem, de azért emlékezzünk meg, utoljára, Sarah Michelle Gellar sorozatáról, illetve a színésznő visszatéréséről, ami egyáltalán nem sikerült jól. Pont.

Bár mostanában egyre kevesebb időm van sorozatokat nézni, valahogy a CW újoncainak érkezését mindig nagyobb várakozás előzi meg. Mindig hangoztatom, hogy network sorozatokon kiégett agyam van, amire a CW tini-fiatalos-felhozatalával csak egy lapáttal ráteszek a "hírnevemre". Idén sincs ez másképp, az ősszel érkező három újoncot biztos bepróbálom, de két midseason sorozat sem menekülhet majd. 

Visszatérő sorozatok: Gossip Girl, Hart of Dixie, 90210, The Vampire Diaries, Nikita, Supernatural, America's Next Topmodel

Elkaszált sorozatok: The Secret Circle, Ringer, One Tree Hill + H8R, Re-Modeled, The Frame

Újonc sorozatok: Emily Owens, MD (korábban First Cut névre hallgatott), Arrow, Beauty and The Beast, The Carrie Diaries, Cult

Az estét pedig így fognak kinézni a CW-nál, 10 óra kitöltésére 12, egy órás sorozattal/műsorral, lássuk:

Hétfő:

08:00 90210

09:00 Gossip Girl (Januártól THE CARRIE DIARIES)

Kedd:

08:00 Hart of Dixie

09:00 EMILY OWENS, MD

Szerda:

08:00 ARROW

09:00 Supernatural

Csütörtök:

08:00 The Vampire Diaries

09:00 BEAUTY AND THE BEAST

Péntek:

08:00 America's Next Top Model

09:00 Nikita

Midseason: A THE CARRIE DIARIES mellett, a CULT is csak 2013-ban érkezik. Mit gondoltok? Mire lesz képes a Supernatural szerdán? Az Arrow felvezetés nélkül meddig élhet, vagy az Emily Owens, MD az egyik leggyengébb felvezetéssel? A Beauty and The Beast kapta meg a csúcs-időpontot.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr114522640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harrylaci · http://sorozatfan.info 2012.05.17. 18:18:23

a CW-re vártam már mióta :)
Én az új felhozatalból a Beaty and the Beast-et, az Arrow-ot, a EMILY OWENS, MD-t és a Cult-ot várom.
Remélem a B&TB és az Arrow nem lesz bukta, mindkettő nagyon várt. ELőbbi Kristin Kreuk miatt, utóbbi Smallville miatt is. :)
Várom a trailereket.

U.I: TSC-ért pedig giganagy R.I.P.
süti beállítások módosítása