2015.01.25. 23:26 teddike

Hindsight - Könnyed kikapcsolódás hétvégére

Címkék: sorozat hindsight

Nagyon erős drámák, #Oscar jelölt filmek után kell egy rövid kikapcsolódás, egy guilty pleasure, aminek a hatására kicsit kitágulnak a határok. A Hindsight valami hasonló lett most nekem. Igaz, ha jól látom csak három rész került eddig ki, kettőt sikerült is behúznom, nem érdemes tehát nagyon komoly következtetéseket levonni, de úgy néz ki itt az idei bűnözés legtökéletesebb formája. De miről is van itt szó?

hindsight.jpg

A tökéletes, nagyon sokszor hallott kérdések a jelenben (elfelejtettem mondani, inkább csajos sorozat, na mindegy, engem is behúzott kicsit), vajon mennyire csúszott félre az életünk? Jó döntéseket hoztunk? Mi lett volna ha...? Szóval, ott a "ha", és a hősnőnk, Becca, még nem tudjuk miért vagy hogyan, de visszarepült 1995-be, ahol az első esküvőjének napján találta magát. Szülei, családja, barátai még abban az ideális helyzetben, amire vágyott, illetve amit még tökéletesnek gondolt. Ide visszarepülve, egy nagyon könnyed, kicsit picsogós, de teljesen fogyasztható formában, elkezdődik az új élet építése. Being Erica nyomában, de eddig úgy néz ki, folyamatosan a múltban maradva. Két rész, két, a jelenben nagyon meghatározó, esemény megváltoztatásával kezdődik a sorozat. Mondhatnám azt is, hogy nem vacakolnak, de akkor ezzel azt sugallnám, hogy a készítők és én is komolyan veszem a sztorit. Nos, pont ezt nem kell, csak nézni ki a fejünkből, élvezni, hogy vannak még könnyed szériák a piacon.

A főszereplő, szereplők, teljesen rendben vannak, nulla elvárás, és nekem elég az, hogy Laura Ramsey hozza azt a szintet, ami miatt cukinak gondolom őt és a sorozatot is. Tudom, az a bizonyos szó, de hát ez van, a legegyszerűbben így lehet összefoglalni ezt a két részt, cuki. Keressétek, nézzétek, nevessetek egy jót, rajtam, hogy vajon miért ajánlom, vagy a sorozaton, mert egészen fogyasztható.

Amivel talán kezdenem kellett volna, VH1 sorozat, itt is vannak fogyasztható dolgok tehát.   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr547109133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása