2015.03.31. 21:41 teddike

Vége a Banshee-nek!

Címkék: sorozat banshee

Ez nem egy áprilisi tréfa, egyébként is utálom őket, azt az egy napot, a holnapot, amikor minden hírt kétszer megkérdőjelezek majd, és csak a harmadik évadtól köszönhetünk el. A Banshee hozta ismét azt a kötelező szinte ami miatt az első évadot elkezdtem nézni. Már nincs annyi csöcs, dugás és hasonló nyalánkság a sorozatban, a CGI vér és arcrobbantás viszont a maximumra lett tekerve. Kell ennél több? 

banshee-season-3-premiered-on-january-9.jpg

Alapvetően igen, kell! De ezt is megtaláljuk a sorozatban. A harmadik évadra sokkal jobban összehozták a csapatot, ismét voltak nagy áldozatok, elköszöntünk pár szereplőtől, de továbbra is vannak olyan meglepetések, amik miatt egy percre sem érzem azt, hogy a megölt karakterek hiányozni fognak. Egy ideig azt hittem, hogy drága Hood barátunk átment egy picsogós hősszerelmesbe, de szerencsére tévedtem. Jöttek az erősebbnél, véresebb jelentek, amik után ki a franc gondolt arra, hogy ki kit és mikor dugott meg? Átfordult a fogaskerék, és bár vannak hatalmas túlélők, mint pl. Kai Proctor vagy sokáig Chayton, de ezekkel együtt, három vagy négy részenként jött egy új sztori, egy nagyobb gonosz vagy hatalmas rablás. Itt kérdezném meg, most ezek tényleg milliókon ülnek és nem tudják, hogy mit kezdjenek magukkal? 

Mozogjunk tovább, felesleges ezen gondolkozni. Az HBO és a Cinemax saját gyártású sorozata visszatér majd a negyedik évaddal. Egy barátját kereső és múltja elől menekülő Lucas Hooddal a feldélzeten. Jön a részeges csapos, az ex és kedvenc karakteremről, Jobról akkor még nem is beszéltem. Pontozni már régen felesleges, de olykor hasznos, ettől függetlenül inkább pár legjobb jelenet díjat osztanék ki: Burton verekedése az évad elején (ráadásul Matthew Rauch állandó szereplő lesz a negyedik évadban) hozza a legjobb akció jelenetet, Kai Proctoré a legjobb "háttérben lángoló hullák" jelenet, Chayton pedig a legjobb "two face". 

Ha még nem kezdtétek el a sorozatot, akkor itt az ideje letölteni, ráhangolódni és 30 óra után felkelni a képernyők elől. És ha már arról beszélünk, hogy mennyi plusz anyagot gyártanak egy sorozathoz a stúdiók, akkor példát lehet venni az Origins megszületéséről, ami 13 részeket hoz évadonként, hogy kicsivel jobban megismerjük a karaktereket. Van mit nézni, kezdjétek el, jövőre találkozunk és együtt folytatjuk a negyedik évaddal.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr277324880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.01. 13:56:26

ebben az évadban hood nem is szexelt, nem? Milyen dolog ez?

Egyébként az ukránokra elment 2 évad, ebben lerendezte az indiánokat, meg a katonákat is, itt az ideje, hogy a hood-kai vonalra rámenjenek, nem?

teddike · http://teddike.blog.hu 2015.04.01. 23:01:11

@doggfather: Teljesen egyetértek, jöhet a Kai leszámolás, vagy valami közös bandázás. Kai arca a végén, az apró mosoly, inkább azt mondatja most velem, hogy fognak ők még együtt dolgozni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.02. 08:33:46

@teddike: ő fog segíteni előkeríteni jobs-ot, vagy leverni a nácikat sztem.

BenczeDániel 2015.05.11. 09:46:02

Egyik kedvencem, bár mostanában nincs időm nézni.
süti beállítások módosítása