2006.11.16. 23:35 teddike

Karsai Zita v2.0

Címkék: csajok karsai zita

Azt hiszem, muszaly errol irni, korabban mutattam nektek egy linket, ahol lehet nezni a kepeket, nos felelmetes, hogy mennyien neztek meg eddig...persze, tudom, a szamok nem jelentenek sok mindent, de szerintem par szavazatot/nezott kapott a musor! Bongeszve a neten tobben mondtak azt, hogy ez a tv2 huzasa, es igazabol tenyleg arra ment ki az egesz, hogy felfigyeljenek erre...sajnalom, hogy manapsag ez kell ehhez!

Nezzetek a kepeket, ha van egy kis eszetek, akkor ne nezzetek a musort...par nap utan letoltheto, es ami ennel is fontosabb, a rengeteg reklam, meg hulyeseg igy attekerheto...tobb mint 2oran keresztul nem tudnek a tv elott ulni, es nezni ezt a "valamit"!

Zita meg jo csaj, sajnalom, hogy ez most kikerult rola...kinek/minek a hatasara, nem lehet megtudni...lehet csak a fotos remelt egy kis penzt, most, hogy Zita "hires" lett...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr73139762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása