2015.05.12. 23:50 teddike

Upfronts 2015: A FOX újoncai

Címkék: fox upfronts 2015

Előzményként nézzetek rá az összefoglaló FOX bejegyzésre, amiben megtaláljátok az új schedule-t is. Még mindig nem a legizgalmasabb, de lassan jön a többi csatorna is, ami majd kicsit izgalmasabbá teszi a dolgokat. Bár, nem spoiler, közben pont az ABC prezentáció megy és három csatorna után sem érzem a nagy mozgolódást. Sokszor ismétlem magam, most is megteszem, igazából az egész FOX az EMPIRE köré épül jelenleg, de meglátjuk, hogy a mostani újoncok közül melyik tudja majd megmozgatni kicsit a nézőket.

1. Minority Report

Gyártó: FOX

Premier: 2015 ősz - hétfő 20:00

Készítő/Producer/Rendező: Max Borenstein, Kevin Falls, Mark Mylod, Philip K. Dick, Steven Spielberg

Főszereplők: Meagan Good, Zhane Hall, Li Jun Li, Daniel London, Laura Regan, Stark Stands

Várakozási faktor: 5/10

Tom Cruise? Menekül mert elkövetett valamit, amit valójában még nem is? Emlékeztek erre a sztorira? Na, ez most folytatódik, a jövőt látó programot megszüntetik, az ikrek mennek az utcára, de nem tudnak szabadulni a jövőjüktől. De, jön még egy kérdés, ki emlékszik az Almost Human-re? Ez jutott eszembe, miközben néztem az előzetest. Azt is szerettem, nem erről van szó, viszont itt is tartani kellene egy bizonyos szintet, akciót, és tudjuk, hogy ezt már nem nagyon tartják a csatornák, vagy majd most? Részemről nagyon közepes ez a várakozási faktor.

minority-report.jpg

2. The X-Files

Gyártó: FOX

Premier: 2016 január 

Készítő/Producer/Rendező: Chris Carter

Főszereplők: Gillian Anderson, David Duchovny, Mitch Pileggi

Várakozási faktor: 9/10

Nem sok mindent kellene ehhez írnom, mindannyian tudjuk, hogy mire vállalkozunk, szóval ha sikerül összehozniuk, akkor nagyon sokan boldogak leszünk, de, félek! Vajon a régi szép emlékek megmaradnak, lesznek újak? Januártól meglátjuk!

the-x-files-upfront.jpg

3. Lucifer

Gyártó: Warner

Premier: 2016 január 

Készítő/Producer/Rendező: Tom Kapinos, Les Wiseman, Jerry Bruckheimer

Főszereplők: Tom Ellis, Lesley-Ann Brandt, Scarlett Estevez, Rachael Harris, Lauren German

Várakozási faktor: 7/10

A Rush után, nagyon kíváncsi vagyok, hogy Tom Ellis mit fog majd kihozni ebből a sorozatból. Részemről marad a listán, legalábbis egyelőre. Történetnek sem rossz egyébként. 

lucifer.jpg

Drámák: 4. - 6. - Amik eddig kimaradtak

Scream Queens (FOX), Rosewood (FOX), The Frankstein Code (FOX)

Első gondolatom az volt, hogy nem írok ide semmit, hiszen egyik előzetes sem érintett meg, de azért pár sorban: Scream Queens, nagyon jó cast, Ryan Murphy, és bár ennek elégnek kellene lenni, azt hiszem nem sokakat fog érdekelni ez a felállás. A Rosewood inkább csak arcon csapása annak, amit az Empire elért idén. Szerda este berakni egy ilyen sikeres műsor elé, nagyon rossz húzás. A The Frankstein Code pedig inkább vicces, de a sok akció még jót tehet ennek, ettől függetlenül majd később rápillantunk. Első kettő egyébként ősszel jön, szóval hamarosan láthatjuk is esetleges bukásukat. 

Szitkom (Komédia): 1. - 3. - Avagy miért (ne) nézzünk 30 perces sorozatokat!

Grandfathered (ABC), The Grinder (FOX), Guide to Surviving Life (FOX)

John Stamos és Rob  Lowe is csatlakozott a FOX csatornákhoz, bár előbbit a Disney gyártja majd. Kedd este ők ketten próbálkoznak majd megnyerni a közönséget. Ami vicces egyébként a sztoriban, hogy egyik sem az a tipikusan fiatalokat vonzó színész és az előzetesek alapján a szitkomok sem fogják megváltani a világot. A kérdés tehát ismét adott, akkor miért nézzük őket? A Guide to pedig, egyelőre padon, nem sok bizodalmam van, de a midseason messze van még.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr527455108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása