2006.12.25. 15:06 teddike

Karácsony!

Címkék: karacsony vasarlas ajandek kari

Nem lehet eldonteni, hogy ma, amikor a blogolas, az egyik legnagyobb divat, mennyire szokas, vagy kotelezo dolog, Boldog Karacsonyt kivanni, en megis megteszem! Remelem sokatoknak, sot mindenkinek nagyon kellemesen telt a tegnap este, vagy telik a mai nap!

Viszont, semmikepp sem unneprontasnak szanom, de nagyon nem tudom eldonteni, hogy mirol szoll ez az unnep! Rosszul mondtam, tudom, hogy mirol kene, de hat a divat, es a rengeteg akcio, amit latunk, es hallunk evrol evre, elvitte egy teljesen mas iranyba a dolgokat! Tudjuk, hogy milyen megszoritasok voltak, es mik lesznek, ebbol sokan azt kovetkeztettek ki, hogy az emberek, kevesebbet akarnak majd kolteni! Nem akarlak untatni titeket szaraz statisztikaval, de az emberek csak 25% vasarolt kevesebbet, mint elozo evekben, a tobbiek viszont minden rekordot megdontottek! :)

Tudom, jo kapni, de legjobb adni, es ugy latom ezt evrol evre bizunyitjuk is! Csak azt hiszem/gondolom, hogy egy ajandek nem feltetlelnul kell szazezres nagysagrendu legyen, hogy azzal oromet szerezzunk valakinek! Termeszetesen, ha valaki megteheti, akkor tegye is meg, hiszen errol is szoll valahol ez az unnep! :)

De a lenyege, tovabbra is a szeretet, es az egyutt eltoltheto par nap, ami szerintem karpol minden faszssagert! Jo dolgok ezek, kajalni, punnyadni egesz nap, azt hiszem, ezt mindenki megerdemli!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr603139801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása